Emil Haulrik (til højre) scorede ikke, men lagde op til fire mål og blev kampens spiller, da TRIF bankede AC Norddjurs med 9-0 i Serie 3. Arkivfoto

Emil Haulrik (til højre) scorede ikke, men lagde op til fire mål og blev kampens spiller, da TRIF bankede AC Norddjurs med 9-0 i Serie 3. Arkivfoto

Seriefodbold: TRIF et mulehår fra oprykning til Serie 2

AC Norddjurs blev kørt helt over på PR Park i Rønde og tabte med 9-0 til topholdet TRIF. Oprykningen sikres med et point fredag aften hjemme mod VH Fodbold

Af
Martin Schultz

Med en storsejr på 9-0 over AC Norddjurs viste et veloplagt og fokuseret TRIF-mandskab, at topholdet i Serie 3 for alvor er klar til oprykning.

AC Norddjurs har ellers flere gang spændt ben for de ambitiøse TRIF’ere og vandt senest det første opgør i dette forår på Stenvad Stadion med 1-0, men 2. Pinsedag gik det helt galt for AC Norddjurs på kunstgræsbanen PR Park i Rønde. Efter 3-0 ved halvleg tabte AC Norddjurs helt modet i slutningen af kampen og i de sidste fem minutter måtte gæsterne indkassere tre træffere til slutstillingen 9-0.

Med to kampe tilbage og fem point ned til Nørager B på andenpladsen, skal der kun et enkelt point til for at TRIF kan lade champagnepropperne springe. Det point er det formstærke tophold opsat på at hente fredag aften, når VH Fodbold kommer på besøg på PR Park.

”Vi vil gerne gøre det færdigt på fredag. Spillerne tror på det, og vi vil gerne lukke det her før vi skal til Ådalen i den sidste kamp,” siger TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen.

Humøret er højt i TRIF, hvor seniorafdelingen oplever sjælden succes i denne sæson. Ikke blot ligger førsteholdet i Serie 3 til oprykning, men også andetholdet i Serie 4 klarer sig særdeles godt og er ubesejret i de seneste 8 kampe. Forleden vandt TRIF med 8-1 over AH 2012 og ligger nr. to i rækken og jagter Auning IF på førstepladsen. De to hold mødes i direkte duel på Auning Stadion i sæsonens sidste kamp, og efter alt at dømme bliver det vinderen af dette opgør, som rykker op i Serie 3.

TRIF-hold med selvtillid og power

TRIF har i de seneste kampe sat sine nærmeste rivaler Nørager B og Ebeltoft IF på plads, selvom der skulle en sidste sekunds scoring til for at vinde lokalopgøret på Ebeltoft Stadion.

Og også AC Norddjurs, som har drillet TRIF både i efteråret og i dette forår, måtte bøje sig dybt for et TRIF-hold, fyldt med selvtillid og power.

”Det var en flok drenge, der var sindssygt fokuserede på opgaven, der skulle løses,” fortæller TRIF træner Martin Hornbæk Nielsen.

”Vi scorede i det 1. minut, og efter 25 minutter var vi foran med 3-0 på et hattrick af Victor Overgaard Riis. Vi kørte AC Norddjurs over, selvom de stillede med et udmærket hold. Frederik Laursen og Isak Isaksen var gode, når de havde bolden, mens deres topscorer Kasper Schmidt Jørgensen blev pakket fuldstændig sammen af vores forsvar. Vi blev ved med at køre på, og til sidst faldt AC Norddjurs fra hinanden. Mine spillere holdt aftalerne og var meget fokuserede i hele kampen,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Emil Haulrik blev kampens spiller

Tre spillere stod for de ni scoringer med Victor Overgaard Riis som topscorer med fire mål. Frederik Ougaard var tilbage på holdet efter en skade med tre mål, og så scorede midtbanemotoren Rasmus Søegaard, en af det unge holds mest rutinerede spillere, to flotte mål efter omstillinger.

Holdets topscorer Mathias Haulrik og hans ligeledes målfarlige lillebror Emil Haulrik holdt sig beskedent tilbage i denne kampe og blev ikke noteret for scoringer.

”Mathias Haulrik skabte ikke så meget i denne kamp, mens Emil Haulrik lagde op til fire mål. Selvom han ikke scorede, spillede han en rigtig god kamp og var farlig hele tiden. Han blev valgt til kampens spiller,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Træneren roser også målmand Hjalte Holm Baarstrøm og forsvarskæden med Jens Bisgaard Amstrup, August Hog Laursen, Lukas Andersen og Tobias Stenshøj Mathiesen, som er blevet spillet rigtig godt sammen i løbet af sæsonen.

”Men generelt har vi fået mere hår på brystet og spiller mere velovervejet. Og så er vi blevet bedre til at proppe boldene i kassen. Vi laver flotte mål, især på vores omstillinger,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF kan med en sejr eller uafgjort sikre sig oprykning til Serie 2, når VH Fodbold fredag kl. 19.00 møder op på PR Park i Rønde.

AC Norddjurs spillere allerede torsdag aften kl. 19.00 mod Ådalen IF på Lime Stadion.

Kampfakta:

Serie 3, Pulje 35

TRIF - AC Norddjurs 9 - 0 (3 - 0)

Mandag 10. januar kl. 14.30 på PR Park i Rønde

Målscorere:

  • 1 - 0 Victor Overgaard Riis (1. min.)
  • 2 - 0 Victor Overgaard Riis (20. min.)
  • 3 - 0 Victor Overgaard Riis (24. min./straf.)
  • 4 - 0 Rasmus Søegaard (53. min.)
  • 5 - 0 Rasmus Søegaard (60. min.)
  • 6 - 0 Frederik Ougaard (77. min.)
  • 7 - 0 Frederik Ougaard (85. min.)
  • 8 - 0 Frederik Ougaard (87. min.)
  • 9 - 0 Victor Overgaard Riis (89. min.)

Publiceret 13 June 2019 10:00