Skræmmekampagne eller realitet? Det første siger Leif Lahn Jensen

Skræmmekampagne eller realitet? Det første siger Leif Lahn Jensen

FV 2019: "Nu har Venstre nået bunden"

Leif Lahn Jensen er fortørnet over, at Venstre i dag lancerer en kampagne, hvor partiet nævner det tidligere asylcenter i Ebeltoft som et muligt nyt udrejsecenter for kriminelle udlændinge, hvis rød blok vinder valget og skal støtte sig på Det Radikale Venstres stemmer

Af
Lars Norman Thomsen

"Er det her virkelig niveauet i Venstre, Britt Bager," spørger Socialdemokratiets Leif Lahn Jensen på sin Facebook-site.

Årsagen til spørgsmålet fra den lokale MF'er og S-folketingskandidat er, at Venstre dagen-før-dagen lancerer en kampagne om mulige alternativer til øen Lindholm i Stege Bugt som udrejsecenter for udlændinge på tålt ophold og udvisningsdømte kriminelle.

Venstre nævner i kampagnen det tidligere Røde Kors asylcenter i Ebeltoft som et af alternativerne.

"Jeg er virkelig skuffet og målløs over Venstres niveau her dagen, før vælgerne skal stemme. Der er tale om en ren og skær skræmmekampagne, som intet har på sig," siger Leif Lahn Jensen.

"Det er løgn og latin og tilsyneladende et sidste desperat forsøg fra Venstre på at kapre stemmer. Det ryster mig, og derfor forventer jeg, at Britt Bager svarer mig og fortæller, om det er Venstres stil, og hun er enig."

Leif Lahn Jensen understreger, at Socialdemokratiet klart har sagt, at partiet holder fast i Lindholm som udrejsecenter med mindre der kommer bedre løsninger, og det tidligere asylcenter i Ebeltoft er ingen bedre løsning, ifølge

"For to dage siden stod din formand og talte om værdighed i valgkampen. I dag laver I igen ren skræmmekampagne om vores politik i stedet for at tale om jeres egen. Der kommer IKKE noget udrejsecenter i Ebeltoft, og Socialdemokratiet har klart sagt, at vi holder fast i udrejsecentret på Lindholm, med mindre der kommer bedre løsninger. Så drop løgnene om vores politik og lad os diskutere de reelle uenigheder i stedet," lyder Leif Lahn Jensens opsang til Britt Bager på Facebook.

Publiceret 04 June 2019 13:06