Direktør Peter Vognsen føler, at Vognsen & Co A/S har en perfekt placering i markedet. Foto: Lars Norman Thomsen

Direktør Peter Vognsen føler, at Vognsen & Co A/S har en perfekt placering i markedet. Foto: Lars Norman Thomsen

Kæmpe vækst hos Vognsen & Co A/S

Byggevirksomheden Vognsen & Co A/S i Knebel har gennem 2018 oplevet mere end 60 procent vækst

Erhverv Den østjyske byggevirksomhed Vognsen & Co A/S har gennem 2018 oplevet mere end 60 procent vækst i omsætningen og har øget medarbejderstaben kraftigt –samtidig med, at indtjeningen er blevet markant forbedret, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

”Vores vækst afspejler en fokusering på langvarige kunderelationer og professionelt udført arbejde indenfor især hoved- og fagentrepriser med udgangspunkt i tømrerarbejde,” udtaler direktør Peter Vognsen, som har stiftet virksomheden for 20 år siden og i dag fortsat er hovedaktionær med to andre ledende medarbejdere som medejere.

For øjeblikket er mere end 130 mand på lønningslisten og omsætningen kommer i 2019 op i nærheden af 200 millioner kroner. Virksomheden har netop offentliggjort sit regnskab for 2018,som viser, at det er gået stærkt.

Væksten fortsætter

”Vi oplever at den kontrollerede og rentable vækst fortsætter ind i 2019, hvor vi i årets første kvartal har haft yderligere 30 procent vækst i forhold til gennemsnittet for 2018,” fortsætter Peter Vognsen og påpeger at solide investeringer i tilbudsskrivning, bedre indkøb og øget professionalisme på de interne processer, har forøget konkurrenceevnen.

”Vi kan se, at når vi er mere på forkant med både planlægning, udførelse af arbejdet og styring, så bliver både kvalitet og økonomi bedre. Samtidig er det nemmere at holde tidsplanen, og vi har derfor i 2019 fortsat med at øge vores samlede kompetence på byggeledelse”.

For øjeblikket gennemføres en tiltrængt udvidelse af firmaets faciliteter i Knebel på Mols med ny lagerhal, større værksted og udvidelse af kontorfaciliteterne, så der bliver i alt 1.000 kvm. til at understøtte væksten med.

”Vi tror,at vi har fundet en god placering i markedet som den halvstore spiller, der med solid egenproduktion på tømrerområdet, har gode forudsætninger for at være med som leverandør på de større byggesager, og samtidig er vi ikke for store til også at kunne håndtere de lidt mindre sager selv,” slutter Peter Vognsen.

Publiceret 02 June 2019 09:00