Kendte fodboldstjerner på besøg i Ryomgård i Old Boys landsholdets kamp mod Djursland All Stars. Foto: Martin Schultz

Kendte fodboldstjerner på besøg i Ryomgård i Old Boys landsholdets kamp mod Djursland All Stars. Foto: Martin Schultz

Old Boys landsholdet fik kamp til stregen i Ryomgård

Old Boys landsholdet vandt med 3-1 over Djursland All Stars. Mads Jørgensen afgjorde kampen med to mål

Af
Martin Schultz

"Foran et veloplagt publikum på anslået 1.500 voksne og børn leverede Old Boys landsholdet og Djursland All Stars hinanden fredag aften en jævnbyrdig og intens kamp på Ryomgård Stadion.

En lang række fodbold-kendisser med Thomas Gravesen, Stig Tøfting, Henrik ”Store” Larsen og brødrene Martin og Mads Jørgensen i spidsen gav publikum en fodboldoplevelse med frem for alt teknisk velfunderet spil mod et udvalgt hold fra Djursland, som både kunne spille bold og havde den fart, som kunne udfordre gårsdagens stjerner.

Old Boys landsholdet kom foran med 1-0 efter 18 minutters spil ved den tidligere Silkeborg IF og Viborg FF Christopher Poulsen, men Djursland All Stars havde flere gode muligheder for at score på Steffen ”Staff” Rasmussen i landsholdets mål.

Tyve minutter før tid blev Mads Jørgensen skiftet ind på landsholdet og det var netop den tidligere Ryomgård-dreng, som fem minutter senere sendte en medløbsbold fra Hans Henrik Andreasen i det lange hjørne til 2-0.

IF Midtdjurs angriberen Arkii Malik fik reduceret til 2-1 i det 60. minut, men to minutter senere headede Mads Jørgensen sin anden kasse i mål bag Benjamin Sander Bendixen fra AC Norddjurs på Thomas Gravesens indlæg fra kanten af feltet.

”Vi fik mere modstand end vi havde forventet, og Djursland All Stars havde nogle store chancer. Mit hold arbejdede godt, og det blev en kamp, som virkelig gav noget til tilskuerne,” sagde Old Boys landsholdets træner Per Andersen efter kampen.

”Ja, Old Boys landsholdet kunne godt spille bold. Men vi var ikke spillet ned, og det var en kamp med god nerve. Men landsholdet var mere effektive på afslutningerne end vi var,” mente holdleder på Djursland All Stars, Klaus Fanø.

Læs en reportage fra Old Boys landsholdets besøg i Ryomgård i Adresseavisen på tirsdag

Publiceret 01 June 2019 20:00