Kristoffer 'Bubber' Frandsen scorede to mål i 5-2 sejren over VH. Foto: Nørager BK

Kristoffer 'Bubber' Frandsen scorede to mål i 5-2 sejren over VH. Foto: Nørager BK

Seriefodbold: ”Bubber” dobbelt målscorer i sikker sejr til Nørager B

Topholdet Nørager B vandt med 5-2 over VH Fodbold og går en spændende uge i møde med lokalopgør ude mod AC Norddjurs og topopgør mod TRIF på Nørager Stadion

Af
Martin Schultz

"Med en sikker sejr på 5-2 over VH Fodbold på Voldum Stadion forsvarede formstærke Nørager B lørdag eftermiddag sin førsteplads i Djurslandspuljen i Serie 3. Og ikke blot spillede Nøragermandskabet en god gang fodbold, men spillerne optrådte også disciplineret og lod modstanderen smage dommerens gule og røde kort. Nørager er kendt for at spille med nerve og temperament, men denne eftermiddag var det VH Fodbold, som fik de gule kort og i de sidste minutter måtte se Mark Hansen blive sendt tidligt i bad med et rødt kort efter to advarsler.

Da de nærmeste forfølgere fra TRIF og Ebeltoft IF samtidig udkæmpede en herredyst på Ebeltoft Stadion, som TRIF vandt med 3-2 på et mål i kampens døende sekunder, er TRIF og Nørager B ved at skille sig ud i toppen. De to hold mødes i en direkte duel om førstepladsen søndag kl. 13.30 på Nørager Stadion.

Samtidig spilles der midtugekampe i puljen, hvor TRIF vinder en skrivebordssejr over Åstrup/Hammelev, som for tredje gang i sæsonen ikke kan stille hold til kampen onsdag aften på PR Park i Rønde. Nørager B får væsentlig mere modstand, når der torsdag kl. 13.30 er lokalopgør på Stenvad Stadion mod AC Norddjurs.

Rasmus Knudsen tilbage i Nørager B

Mens TRIF spillerne således kan hvile stængerne frem mod topopgøret søndag på Nørager Stadion, så er Nørager B i gang med et hårdt program med fire kampe på 12 dage.

”Men der er god stemning i truppen og spillet kører. Vi har ingen skader og har oven i købet fået Rasmus Knudsen tilbage igen,” siger Nørager-træner Claus Vestergaard om midtbanespillere, som er flyttet til Randers, men igen har fået lyst til at spille i barndomsklubben.

Nørager B kom foran med 1-0 efter godt ti minutters spil efter et med trænerens ord ”sindssygt” godt opspil, sat i scene og afsluttet af 18-årige Gunnar ”Marcelo” Pedersen efter godt pasningsspil med flere af de boldsikre Nørager-spillere.

Rasmus Bang bragte Nørager B yderligere foran midt i 1. halvleg, da han kom bag om VH Fodbolds forsvar og sikrede topholdet en pauseføring på 2-0.

Jesper Søndermark Jepsen målnæse er intakt

VH Fodbold fik godt 10 minutter ind i 2. halvleg reduceret til 2-1 ved Rune Fugl på Victor Petri Jakobsens forarbejde, men få minutter senere blev Rasmus Bang fældet i feltet og det straffespark scorede Michael Jensen på i vanlig sikker stil.

Derefter scorede Kristoffer ”Bubber” Frandsen to gange til 4-1 og 5-1 inden Jesper Søndermark Jepsen fik reduceret til 5-2 i det 79. minut. Dermed fik den rutinerede måltyv vist, at målnæsen er intakt, inden han fredag aften er med hos Djursland Old Boys All Stars i kampen mod Old Boys landsholdet på Ryomgård Stadion.

”Ud over at vi scorede fem mål ramte vi træværket fem gange,” fortæller Claus Vestergaard, som ser frem til topopgøret mod TRIF søndag eftermiddag på Nørager Stadion.

Men først skal et skadesfrit og formstærkt Nørager-hold Kristi Himmelfartsdag kl. 13.30 i kamp mod AC Norddjurs, som senest var i kamp fredag aften og på scoringer af Thor Larsen, Morten Koch Andersen og Mathias Brøgger vandt med 3-1 over bundproppen Åstrup/Hammelev IF. I den kamp kom pointløse Åstrup/Hammelev IF foran med 1-0 efter 19 minutter på en scoring af Victor Birkmose Nielsen, som dermed scorede holdets kun tredje mål i 9 kampe.

Kampfakta:

Serie 3, Pulje 35

VH Fodbold - Nørager B 2 - 5 (0 - 2)

Lørdag 25. maj kl. 14.00 på Voldum Stadion

Målscorere:

  • 0 - 1 Gunnar Pedersen (11. min.)
  • 0 - 2 Rasmus Bang (25. min.)
  • 1 - 2 Rune Fugl (56. min.)
  • 1 - 3 Michael Jensen (59. min/straf.)
  • 1 - 4 Kristoffer Frandsen (65. min.)
  • 1 - 5 Kristoffer Frandsen (73. min.)
  • 2 - 5 Jesper Søndermark Jepsen (79. min.)

Publiceret 29 May 2019 16:09