Peter Friis Jensen på klubjagt efter farvel til Silkeborg. Foto: Silkeborg IF

Peter Friis Jensen på klubjagt efter farvel til Silkeborg. Foto: Silkeborg IF

Peter Friis Jensen færdig i Silkeborg

Den tidligere Kolind-Perstrup og IF Midtdjurs ungdomsmålmand i gang med at finde ud af, hvor karrieren skal fortsætte

Af
Lars Norman Thomsen

Der var blomster og farvelord til Peter Friis Jensen, 31, før kampen, da Silkeborg i søndags afsluttede sæsonen med at vinde 2-0 over Nykøbing FC på to mål af 'Plaffeministeren' Ronnie Schwartz.

Det samme var der til Stephan Petersen og målmandskollega Thomas Nørgaard. Trioen, der alle har kontraktudløb nu, fik overrakt blomster af sportschef Jesper Stüker, mens gaver fra den officielle fanklub, SIFosis, blev overrakt af formanden, Thomas Henningsen.

Sejren betød, at Silkeborg er tilbage i Superligaen efter blot et år i NordicBet Ligaen.

Det bliver altså uden den tidligere ungdomsmålmand i Kolind-Perstrup og IF Midtdjurs.

Han har været ude i kulden i dette forår, hvor Silkeborg i stedet har satset på det unge målmandstalent Oscar Hedvall.

Peter Friis Jensen kom til Silkeborg i sommeren 2017 på en to-årig kontrakt. Den erfarne målmand kom fra et tre-årigt ophold i Viborg FF og med en ballast på i alt 88 superligakampe fordelt mellem Viborg FF og Randers FC.

I Silkeborg er det blevet til 34 optrædender på det bedste hold.

Peter Friis Jensen har prøvet tre nedrykninger fra Superligaen i både Randers FC, Viborg FF og Silkeborg, men også to oprykninger fra NordicBet Ligaen. Tillige en pokalfinale i Parken med Silkeborg mod Brøndby i 2018, som Silkeborg tabte 3-1.

Hvad fremtiden bringer for Peter Friis Jensen, der bor i Assentoft, bliver afgjort i den kommende tid, men først skal samtlige hold, der endnu ikke kender deres skæbne, vide hvor de står efter sommerferien.

Publiceret 29 May 2019 12:30