Partybandet Le Freak er altid en sællert på Rosenholm Festival. Spiller heftigt lørdag aften omkring midnat

Partybandet Le Freak er altid en sællert på Rosenholm Festival. Spiller heftigt lørdag aften omkring midnat

Rosenholm er klar med sin 31. festival

Fest, farver og Open by Night i Hornslet

Af
Simon Carlson

Hornslet Det er i weekenden, det går løs igen. Rosenholm Festival er fuldstændig traditionen tro klar til at skyde sommeren i gang med årets festival. Den 31. af slagsen.

Der er igen i år dækket godt op med et program, der byder på masser af velklingende navne, når festivalen går i gang på fredag 31. maj klokken 19 i det store telt. Det er Viskind/Daugaard, der officielt starter festen, men allerede på onsdag 29. maj er der tyvstart, når der er Open by Night i Hornslet. På Nytorv er der fra klokken 18 masser af fest og lækkerier i form af fadøl og ringridderpølser.

Fredag 31. maj går det så løs med musikken i det store telt hele natten fra klokken 19 med førnævnte Viskinde/Daugaard og til klokken 2.30, hvor Per Andersen lukker førstedagen af.

Om fredagen kan du i Kolonihaven opleve John Mogensen Live Duo klokken 20.15 og klokken 23.30 går Thomas P. "Den syngende bager" på samme sted.

I løbet af fredagen kan du også opleve gospelkoncert i Hornslet Kirke klokken 17 og Rosenholm Tamburkorps spiller klokken 18.

Fest hele dagen

Lørdag står den naturligvis på fest tidligt på dagen. I det store telt starter musikken allerede klokken 13 med MGP Show, hvorefter In Lonely Majesty, Mercury Band og The Blue Van følger.

Le Freak og Mercury Band slutter aftenen af i det store telt.

I Kolonihaven starter Syddjurs Seniororkester klokken 13, og derefter er det Hårup Skoles Bigband, der giver den gas.

Hele dagen er der masser af musik med forskellige bands. Det kulminerer fra klokken 21, hvor først Creedence Clearwater Review og dernæst Irsk - Strong Ale lukker aftenen ned.

I løbet af lørdagen er der vanen tro blandt andet Lions Club Cykelløb, tombola og gedigen underholding for børn til at sørge for en formidabel 31. udgave af Rosenholm Festival.

Publiceret 28 May 2019 12:00