ANNONCE

Batterimaskinerne fra STIHL gør det sjovt og let at klippe hækken – og så slipper du for både larm og lugten af benzin.

Batterimaskinerne fra STIHL gør det sjovt og let at klippe hækken – og så slipper du for både larm og lugten af benzin.

Let hækkeklipning uden udstødning?

Glem alt om rystende og værkende arme efter at have løftet en vibrerende og tung hækkeklipper højt over hovedet. Glem også stinkende udstødningsgas og hvinende lyde fra en ivrig benzinmotor.

 

Klipning af hækken kan virke lige så uoverskueligt som langdistance hækkeløb. Traditionelt set kræver det træning, god fysisk form og mental oprustning at kaste sig ud i opgaven. Men sådan behøver det ikke være.

Vælger du en af STIHLs batteridrevne hækkeklippere, får du en maskine med lav vægt og høj effekt – og så slipper du for larm og lugten af benzin. Det er både godt for lunger og ører … og for nabofreden, ikke at forglemme.

STIHLs batterimaskiner er typisk lettere end de benzindrevne modeller – så bli’r arbejdet let som en leg.

Batteridrevne maskiner er et af STIHLs fokusområder, og med flere hundreder hårdtarbejdende ingeniører ansat på hovedkontoret i Tyskland, er der en god grund til, at STIHL betegnes som en af de absolut førende inden for havemaskiner. Og man finder da også batteridrevne STIHL hækkeklippere til snart sagt enhver hæk. Lige fra den mindste HSA 45 med integreret batteri til de små haver, til den helt store professionelle version, som med rygbatteri kan klare en 8-timers arbejdsdag.

Midt imellem er batteriserien COMPACT, der passer til de fleste haver. Det miljøvenlige Lithium-Ion batteri er lige til at tage ud og sætte over i en af de andre havemaskiner i samme serie, der består af hækkeklipper, plæneklipper, trimmer, løvblæser og motorsav.

Læs mere om både COMPACT og den lille serie med indbygget batteri på www.stihlbatteri.dk. Og er du interesseret i de professionelle batterimaskiner i PRO-serien, kan du med fordel lægge vejen forbi www.stihl.dk.

Ét batteri, mange maskiner – så bli’r det ikke lettere.

Starter hurtigt, rækker langt
Har du høje eller brede hække, så er der ikke længere nogen grund til at stå højt oppe på stigen og risikere både liv og lemmer. STIHLs nyeste tilføjelse til COMPACT batteriserien er stanghækkeklipperen HLA 56. Den er både let og stærk, og så bruger den samme batteri, som de andre maskiner.

Stanghækkeklipperen HLA 56 passer perfekt til private haver med høje hække.

STIHLs produkter sælges kun hos autoriserede forhandlere – sådan sikres du den rette vejledning, og desuden fuld tilfredshed eller pengene retur indenfor 7 dage*.

Go’ sommer!

 

Batterimaskinerne fra Stihl, gør det sjovt og let at klippe hækken

 

*Gælder maskiner op til 7.995,-