Glasmuseet, Ebeltoft
3XN
www.3xn.dk

Glasmuseet, Ebeltoft 3XN www.3xn.dk

Bjarne Bækgaard i bestyrelsen for Glasmuseet Ebeltoft

Er indtrådt i Fonden for moderne international glaskunst

navne Direktør Bjarne Bækgaard er netop trådt ind i bestyrelsen for Fonden for moderne international glaskunst, som er fonden bag Glasmuseet Ebeltoft.

Bjarne Bækgaard er uddannet journalist og virkede blandt andet som kunstanmelder i 1990’erne, inden han som branding- og businesschef fra 2004 blev en del af ledelsen på ARoS. De seneste fire år har han været direktør i Bækgaard & Co, der beskæftiger sig med rådgivning på større kunstprojekter, branding og kommunikation samt etablering af businessnetværk i kulturinstitutioner.

Glasmuseets bestyrelsesformand, Henning Kovsted, er glad for at kunne byde Bjarne Bækgaard velkommen i bestyrelsen:

”Bjarne Bækgaard har, som en del af ledelsen, på ARoS haft en stor rolle i skabelsen en af dansk museumsverdenens største succeser i nyere tid. Vi har ønsket at styrke vores viden om og indsigt i kommunikation på alle de platforme, dette bedrives på, men samtidigt har det været vigtigt for os at finde en profil, der har indgående kendskab til den museale verden. Med Bjarne Bækgaard får vi begge dele til overflod.”

De øvrige medlemmer af fondsbestyrelsen er tidligere statsautoriseret revisor, Henning Kovsted, direktør for Schjerning Farver A/S, Jan Frandsen, glaskunstner og kurator, Susanne Jøker Johnsen, glaskunstner, Tobias Møhl og direktør for Det Grønne Museum, Anne Bjerrekær.

-ab

Publiceret 15 May 2019 16:00