Ådalens træner Lasse Dahl måtte overtage målmandstjansen i opgøret mod TRIF. Det glemmer han ikke foreløbigt. Arkivfoto

Ådalens træner Lasse Dahl måtte overtage målmandstjansen i opgøret mod TRIF. Det glemmer han ikke foreløbigt. Arkivfoto

Seriefodbold: Ådalens træner skudt i sænk af sultne TRIF’ere

Ådalen IF’s træner Lasse Dahl Sørensen måtte afløse sin keeper efter en skade og blev passeret fire gange i TRIF’s storsejr på 6-1 i Serie 3

Af
Martin Schultz

Ådalen IF’s træner Lasse Dahl Sørensen måtte præstere en lidt uventet indsats, da hans hold lørdag eftermiddag var på besøg hos TRIF på kunstgræsbanen PR Park i Rønde.

Efter 67. minutters spil fik Ådalen IF’s målmand Dennis Rytter nemlig et vrid i knæet, da han skulle sparke bolden væk. Og så måtte træner Lasse Dahl Sørensen kravle i målmandstrøjen, og allerede efter få minutters spil måtte han hente bolden ud af netmaskerne efter at Victor Overgaard Riis havde øget TRIF’s føring til 3-1. Og TRIF’s angribere skånede ikke Ådalen IF’s ”reservemålmand” og puttede inden for det sidste kvarter yderligere tre mål i kassen.

”Det er aftalen, at jeg skal tage målet ved en skade. Det er en kalkuleret risiko, for vi har jo ikke en ekstra målmand siddende på bænken,” siger Lasse Dahl Sørensen, som havde seks afbud til kampen mod TRIF. Inden han skiftede sig selv på banen kunne han desuden se Jakob Andersen og Mathias Eske udgå med skader.

”Jeg er ikke målmand. Jeg er oprindelig midtbanespiller, men blev så skubbet bagud i takt med at jeg blev ældre, og nu er jeg så endt som målmand,” siger Lasse Dahl Sørensen om sin optræden i målet.

Årets mål på PR Park

TRIF’s unge ambitiøse mandskab jagter topholdene og var meget godt tilpas med resultatet 2-2 i topopgøret mellem Nørager B og Ebeltoft IF.

”Vi hænger på og ligger lige i hælene på Ebeltoft IF og Nørager B,” siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF var dominerende i hele kampen og havde også mange chancer, men kom bagud med 1-0 efter 29. minutter, da TRIF’s målmand Carl Emil Lindblad kom på mellemhånd, da han blev fanget på vej ud af sit mål af Frederik Sølvstens høje bold ind foran mål.

Men TRIF, som forrige weekend vandt med 5-0 mod VH Fodbold, har mål i støvlerne for tiden, og godt 10 minutter senere fik Mathias Haulrik udlignet til pausestillingen 1-1.

Efter pausen scorede Victor Carlsen til 2-1 inden Ådalen IF måtte sætte træner Lasse Dahl i målet.

”Victor Riis Overgaard scorede til 3-1 inden Frederik Ougaard scorede årets mål på Rønde Stadion. Frederik fik bolden på venstre kant efter en omstilling og driblede forbi to mand inden han trak ind i banen og uden for feltet sparkede bolden op i det modsatte hjørne,” fortæller TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen.

Mathias Haulrik lukkede kampen med endnu to mål til stillingen 6-1.

”Det var den bedste offensiv vi endnu har mødt i år. TRIF var gode og deres angribere var sultne,” siger Lasse Dahl Sørensen.

Mega optimisme i TRIF

”Vi kom bagud 1-0, men der var ingen panik. Vi spillede godt, stod godt på banen og gav ikke noget væk. Vi kom godt over kanterne og havde en god afveksling i vores spil. Ådalen IF kom ikke frem til noget,” siger TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen.

”Vi havde på forhånd seks afbud og måtte udskifte tre spillere under kampen med skader. Vi havde medvind i 1. halvleg og havde så modvind i 2. halvleg, så det gjorde det yderligere svært. Vi må blive klar til på torsdag, hvor vi spiller lokalopgør mod VH Fodbold,” siger Ådalen IF’s træner Lasse Dahl Sørensen.

I TRIF er humøret højt, og der er masser af gang i seniorafdelingen.

”Der er en god stemning og mega optimisme. Førsteholdet vandt med 6-1 over Ådalen IF, og andetholdet vandt med 6-0 over Auning IF efter en sindssyg effektiv indsats. Vores hold i Serie 4 har nu vundet de sidste tre kampe med 6-1, 11-1 og 6-0,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Ådalen IF møder torsdag aften VH Fodbold i lokalopgøret på Lime Stadion, mens TRIF ligeledes torsdag aften tager imod IF Midtdjurs på PR Park i Rønde.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35

TRIF - Ådalen IF 6 - 1 (1 - 1)

Lørdag 11. maj kl. 14.00 på PR Park i Rønde

Målscorere:

  • 0 - 1 Frederik Sølvsten (29. min.)
  • 1 - 1 Mathias Haulrik (37. min.)
  • 2 - 1 Victor Carlsen (57. min.)
  • 3 - 1 Victor Overgaard Riis (69. min.)
  • 4 - 1 Frederik Ougaard (76. min.)
  • 5 - 1 Mathias Haulrik (80. min.)
  • 6 - 1 Mathias Haulrik (88. min.)

Publiceret 14 May 2019 12:30