Frederik Espensen, Sebastian Stær og Mathias Severinsen scorede i Vivild IF’s 3-2 sejr over Kvik/Aalestrup IF. Foto: Kurt Enevoldsen

Frederik Espensen, Sebastian Stær og Mathias Severinsen scorede i Vivild IF’s 3-2 sejr over Kvik/Aalestrup IF. Foto: Kurt Enevoldsen

Seriefodbold: Sebastian Stær skød hul på sin måltørke i fortjent Vivild-sejr

Vivild IF var foran med 3-0, men Kvik/Aalestrup IF var tæt på at slippe ud af sækken med to mål sent i kampen. Frederik Espensen, Mathias Severinsen og Sebastian Stær scorede i Vivild IF’s 3-2 sejr

Af
Martin Schultz

Vivild IF lignede længe en sikker vinder, da djurslændingene fredag aften var på besøg på Hvam Stadion til mødet med Kvik/Aalestrup IF i Serie 1. Men i en dramatisk afslutning kom hjemmeholdet med en reducering til 3-2 få minutter før tid betænkelig tæt på at hente Vivild IF sikre 3-0 føring, men gæsterne holdt buret rent de sidste minutter og kunne rejse hjem med tre vigtige point.

De to hold lå side om side med Kolind/Perstrup IF i midterfeltet i rækken, hvor de to Randershold, Dronningborg B og Kristrup B, er godt på vej til at stikke af i duellen om oprykning. Og med sejre til både Kolind/Perstrup IF, som vandt med 1-0 på et mål af Mikkel Lænø Stær på Kolind Park, og med Vivilds 3-2 sejr over Kvik/Aalestrup IF, luner de to hold fra Djursland sig godt i midterfeltet som nr. 3 og nr. 4 i tabellen i behørig afstand af nedrykningsstregen.

Men der var ved at komme sved på panden i Vivild-lejren, da en sikker sejr med en 3-0 føring midt i 2. halvleg var på vej til at blive smidt væk efter to sene scoringer af hjemmeholdet.

“Med fem minutter igen fløjtede dommeren et meget tyndt straffespark til Kvik/Aalestrup IF, og pludselig stod det 3-2 kort før tid. I overtiden kunne skandalen være blevet en realitet. Hjemmeholdet var i hvert fald sikre på, at de blev snydt for endnu et straffe. Vi red stormen af og vandt fuldt fortjent i en for os meget vigtig udekamp,” siger Vivild IF’s cheftræner Michael Blom.

Vivild IF brændte et straffespark

Vivild IF startede kampen let usikkert over for en modstander, som stod langt tilbage på egen banehalvdel for at ikke at lade sig overraske af gæsternes omstillingsspil.

“Sebastian Stær havde gode forsøg på hovedstød efter fint opspil, men Kvik/Aalestrup IF’s keeper var på plads i begge tilfælde. I det 44. minut tog Frederik Espensen chancen fra 20 meter. Bolden blev rettet af og snød deres keeper. Det var dejligt at kunne gå til pause med en 1-0 føring,” fortæller Michael Blom.

I starten af 2. halvleg kom hjemmeholdet længere frem på banen, men stadig uden at være farlige og uden at skabe de store chancer.

“10 minutter inde i 2. halvleg fremtvang Michael Jensen et straffespark, som desværre blev brændt af Frederik Espensen. Men fem minutter senere bragte Mathias Severinsen os foran 2-0 efter, at Sebastian Stær fra modsatte kant satte ham op til en inderside fra 3-4 meter,” siger Michael Blom.

Første sæsonmål til Sebastian Stær

Fem minutter senere fik Emil Toldbod ifølge træner Michael Blom en kæmpe lussing inde i hjemmeholdets felt, og dommeren dømte endnu et straffespark.

“Denne gang scorede Sebastian Stær sikkert, og det var en stor forløsning for ham med hans første sæsonmål,” fortæller Michael Blom.

Så stod det 3-0 til Vivild IF og kampen burde dermed være lukket.

“Men med 17 minutter igen sov vi desværre og lod Kvik/Aalestrup IF score et alt for nemt mål.”

Kvik/Aalestrup IF fik yderligere reduceret kort før tid på et tyndt dømt straffespark, og så var der ellers pres på Vivild IF’s mål. Hjemmeholdet følte sig snydt for et straffespark i tillægstiden, men Vivild IF holdt stand og fik tre gode point med hjem.

Vivild IF møder i sin næste kamp lørdag kl. 13.30 det ene af rækkens tophold, ubesejrede Kristrup Boldklub, på eget græs på Langhøj Idrætcenter.

Kampfakta:

Serie 1, pulje 7

Kvik/Aalestrup IF - Vivild IF 2 -3 (0 - 1)

Fredag 3. maj kl. 19.00 på Hvam Stadion

Målscorere:

  • 0 - 1 Frederik Juul Espensen (45. min.)
  • 0 - 2 Mathias Severinsen (59. min.)
  • 0 - 3 Sebastian Stær (62. min./straf.)
  • 1 - 3 Pauli Vendelbo (73. min.)
  • 2 - 3 Jonas Caffy (87. min./straf.)

Publiceret 08 May 2019 14:30