IF Midtdjurs var uden målfarlige Arkii Malik, der arrangerede polterabend for sin bedste ven i København. Den hurtige angriber bliver færdig som pilot i denne uge og er sandsynligvis tabt for IF Midtdjurs efter denne sæson, fordi Arkii Malik forventer at få job i Tyskland. Arkivfoto

IF Midtdjurs var uden målfarlige Arkii Malik, der arrangerede polterabend for sin bedste ven i København. Den hurtige angriber bliver færdig som pilot i denne uge og er sandsynligvis tabt for IF Midtdjurs efter denne sæson, fordi Arkii Malik forventer at få job i Tyskland. Arkivfoto

Seriefodbold: Nøragers Rasmus Bang sænkede IF Midtdjurs med hattrick

Nørager B slog IF Midtdjurs med 4-2 på Ryomgård Stadion og er dermed klar til lørdagens topopgør mod Ebeltoft IF

Af
Af Martin Schultz

Nørager B fik med en 4-2 sejr over Midtdjurs IF fuldt udbytte af besøget lørdag eftermiddag på Ryomgård Stadion og holder dermed snor i Ebeltoft IF i toppen af Serie 3. Oprykkerne fra Ebeltoft IF havde en stille dag i weekenden, for modstanderne fra Åstrup/Hammelev IF kunne ikke stille hold og mødte ikke op på Ebeltoft Stadion.

Nørager B i nærmest optimal opstilling mødte et afbudsramt IF Midtdjurs hold, som måtte se bort fra offensive profiler som Arkii Malik og Anel Alagic. Målmand Troels Gudumlund var blevet skadet til træning og blev afløst af Lasse Walther Nielsen, og efter kampstart blev Tobias Gudumlund skadet efter små ti minutters spil og måtte alle sig udskiftet med U16 spilleren Christian Greffel. I det hele taget var der ryddet godt op på spillerhylden i IF Midtdjurs, for klubben, der kun kan stille to seniorhold i denne sæson, havde ikke spillere nok på andetholdet i Serie 5 og tabte til Auning IF uden kamp.

Nørager B til gengæld var godt kørende med offensivspilleren Christian Mørch tilbage på holdet efter fire måneders rejse til fremmede kontinenter, og også forsvarsspilleren Mads “Pylle” Pedersen var tilbage efter nogle ugers skadespause.

Kampens store profil var Nørager B’s unge angriber Rasmus Bang Rasmussen med tre mål i streg i et klassisk hattrick. Angriberen har tidligere vist, at han har den rette målnæse, men i både efteråret og indtil i lørdags har det været småt med scoringer. Rasmus Bang Rasmussen fik 14 ud af 16 mulige stemmer, da hans medspillere skulle stemme om kampens spiller. Så ingen tvivl om, at Rasmus Bang Rasmussen satte sit klare aftryk på kampen mod IF Midtdjurs.

Ny spiller med fart i benene

Nørager Bo kom foran efter få minutter, da Christian Basballe scorede på en returbold fra målmand Lasse Walther Nielsen, men IF Midtdjurs udlignede og kom foran med 2-1 efter to oplæg fra en ny spiller på holdet, Alexander Birch Molbech.

“Alexander havde rigtig godt med fart på kanten og lagde op til først udligningen ved Mikkel Primdahl Sonnichsen og senere til 2-1 i det 38. minut ved Mikkel Fanø, som udnyttede, at bolden blev tabt for fødderne af ham,” fortæller IF Midtdjurs’ holdleder Klaus Fanø.

Bagud 2-1 startede Rasmus Bang Rasmussen sit målshow, da først Mathias Fisker slap fri ved baglinjen og sendt bolden højt ind i feltet, hvor Rasmus Bang Rasmussen sprang højest og headede bolden i mål. Og få minutter senere var Rasmus Bang Rasmussen igen på færde og bragte Nørager B foran med 3-2 ved pausen.

Ramte panden ind i målstolpen

“I pausen bad jeg spillerne fortsætte det gode spil og have fokus på ikke at begå personlige fejl. I løbet af halvlegen var vi heldige, for IF Midtdjurs brændte en kæmpechance. Vi slog sejren fast to minutter før tid, da Mathias Fisker kom bag om hjemmeholdets forsvar og spillede Rasmus i dybden, så han kunne score fra højre side til 4-2. Vores spil fungerede godt i forhold til Rasmus’ spil, og så scorede han på chancerne. Han er inde i en god stime,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

“Vi var hårdt ramt af afbud og skader, men var godt med i kampen og kom foran med 2-1 mens vi var i undertal med Simon Pilgaard ude med gult kort.. Vi havde en kæmpemulighed, da Emil Ring Kristensen skovlede bolden på trekantsammenføjningen, og Rune Bach havde en stor mulighed i starten af 2. halvleg, hvor han sparkede bolden over mål,” fortæller Klaus Fanø fra IF Midtdjurs.

“Vi havde et grimt uheld i 2. halvleg, da Tobias Thomsen i en duel reddede bolden, men fortsatte, så han stødte panden ind i målstolpen, så målet flyttede sig 20 centimeter. Men Tobias er heldigvis ikke kommet noget alvorligt til,” siger Klaus Fanø.

Med sejren fik Nørager B det perfekte afsæt til lørdagens topopgør mod ligeledes ubesejrede Ebeltoft IF på Nørager Stadion. Kampen fløjtes i gang kl. 13.30.

IF Midtdjurs skal fredag aften en tur til Stenvad Stadion, hvor AC Norddjurs tager imod med kampstart kl. 19.00.

Kampfakta:

Serie 3, pulje 35

IF Midtdjurs - Nørager B 2 - 4 (2 - 3)

Lørdag 4. maj kl. 15.00 på Ryomgård Stadion

Målscorere:

  • 0 - 1 Christian Basballe (4. min.)
  • 1 - 1 Mikkel Primdahl Sonnichsen (11. min.)
  • 2 - 1 Mikkel Fanø (37. min.)
  • 2 - 2 Rasmus Bang Rasmussen (38. min.)
  • 2 - 3 Rasmus Bang Rasmussen (40. min.)
  • 2 - 4 Rasmus Bang Rasmussen (90. min.)

Publiceret 08 May 2019 07:00