Johnny Madsen starter årets koncert på Meilgaard Slot fredag 19. juli. Arkivfoto

Johnny Madsen starter årets koncert på Meilgaard Slot fredag 19. juli. Arkivfoto

Koncert Meilgaard: I år med tre navne på plakaten

I år har Nørre Djurs HK valgt at supplere Lars Lilholt Band med yderligere to navne til juli-koncerten i de smukke omgivelser på Meilgaard

Af
Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK er klar til for 27. gang i træk at skabe en havefest af dimensioner i slotsparken på Meilgaard, hvor Lars Lilholt Band med kapelmesteren himself i spidsen altid har været god til at samle generationerne.

Lars Lilholt og hans hold af musikere er atter trækplastret, men i år har arrangørerne valgt at satse yderligere på musiksiden.

Således har selveste Johnny Madsen, som har en fortid sammen med Lars Lilholt i Dalton-trioen - den tredje mand var Allan Olsen - fået til opgave at starte årets fest på Meilgaard fredag 19. juli.

Johnny Madsen fra Fanø med landets bedste rockguitarist i Knud Møller i folden har et bagkatalog med afsæt i blues, boogie og rock´n´roll, der rækker langt tilbage i tiden med perler som 'Æ Kør O Æ Motorvej' og den smukke og afdæmpede 'Aldrig mere', som Johnny Madsen dedikerede til sin afdøde datter, der forlod denne verden efter tre måneder. Linjer, som de følgende, beskriver fint, hvor stor en sangskriver Johnny Madsen er:

"Kun et lysglimt fra den fjerne morgenstjerne, og et havgus der snyder om min kind, De stunder hvor timeglasset blunder, blomstrer glæden i en tidlig morgenvind."

We are the champions

Kopibandet Queen Machine slutter festen af, når de går inden midnat.

Som navnet antyder spiller Queen Machine udelukkende sange fra Queen-repertoiret: 'We Will Rock You', 'I Want To Break Free', 'Somebody To Love', 'Bohemian Rhapsody', 'We Are The Champions' og mange flere.

Queen, der havde samme producer som danske Gasolin, Roy T. Baker, mistede sin ikoniske forsanger Freddie Mercury i 1991, men bandet har med den nye film om Queen fået en større renæssance, som selvfølgelig også smitter af på et coverband som Queen Machine.

4.000 billetter til salg

Billetsalget er kommet fint fra start, fortæller Henrik Elkjær fra Nørre Djurs HK.

"Vi tror på, at vi kan levere end udsolgt koncert i år. Der er sat 4.000 billetter til salg, og vi glæder os til at give vores mange gæster en uforglemmelig aften på Meilgaard slot fredag i uge 29."

Billetter kan købes i forsalg og frem til 30. april til kun 275 kroner. Fra 1. maj stiger prisen i forsalg til 325 kroner.

Publiceret 23 April 2019 12:38