Så er der gjort klar til en ny golfsæson hos Lübker Gols Resort. Arkivfoto

Så er der gjort klar til en ny golfsæson hos Lübker Gols Resort. Arkivfoto

Hele Lübker Golf Resort lugter af forår

Golfklubben inviterer til standerhejsning og åbningsmatch lørdag formiddag

Af
Lars Norman Thomsen

Lübker Golf Resort åbner portene til en ny golfsæson lørdag formiddag.

Det sker med en åbningsturnering på det smukke baneanlæg klokken 10.

Forinden markeres første golfdag i 2019 med flaghejsning og sang klokken 09.30 foran golfklubhuset Lübker Lodge på Trent Jones Allé.

"Der har i jo 2018 været en del skriverier om, at golfklubben på Lübker Golf Resort var gået konkurs. Der faldt dog en aftale på plads i april 2018, så banen åbnede hurtigt igen," siger Mette Kruse, Marketing Manager hos Lübker Golf Resort.

"Budskabet om genåbningen er desværre ikke nået ud til den brede befolkning, så vi har store udfordringer med, at mange tror, at hele resortet er lukket, og det er jo ikke er tilfældet. Vi er i fuld drift med golf, spa, subtropisk bad og restauranter," understreger hun.

Siden åbningen i 2008 har Lübker Golf Resort modtaget den ene hædersbevisning efter den anden. Banen er kåret som Danmarks bedste golfbane af danske golfere i flere omgange, og som den 17. bedste golfbane på kontinentet på Golf World’s top 100 liste.

Senest er Lübker Golf Resort blevet kåret til Danmarks tredjebedste bane ved World Golf Awards, som blev afholdt på La Manga i Spanien.

Publiceret 28 March 2019 12:30