Sponsoraftale dækker medicin til kattehjem

Tøstrup Kattehjem modtager cirka 40.000 kr. om året fra OK

TØSTRUP Omgivet af katte. Sådan kan Mariann Betzer-Poulsen bedst lide at tilbringe tiden. Hun er internatleder på Dyreværnet Tøstrup Kattehjem og elsker sit job, selv om sidste år var fyldt med ubehagelige udfordringer, der endte med, at foreningen bag Kattehjemmet i årets begyndelse gik konkurs.

Men det fik ifølge Mariann Betzer-Poulsen ikke betydning for de mange katte og andre dyr som hunde, marsvin og kaniner, der opholder sig på internatet.

Hun glæder sig over, at kattehjemmet ikke blev berørt, da hjemmets sponsoraftale med energiselskabet OK fortsat kører videre.

Dækker næsten det hele

"Den er en stor hjælp for os, da den giver os omkring 40.000 kr. hvert år. Det er rigtig mange penge for en forening som vores, og beløbet dækker næsten alle vores medicinudgifter. Vi er meget taknemmelige for, at samarbejdet med OK kører videre som hidtil, da konkursen ikke har berørt kattehjemmet. Vi er her stadig, og vores dagligdag er fortsat som i de seneste 16 år," siger hun i en pressemeddelelse fra OK. Aftalen er simpel. Man kan støtte internatet med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Dyreværnet Tøstrup Kattehjems sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Fem øre pr. liter

Kattehjemmet får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte arbejdet for de hjemløse dyr med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

jesl

Publiceret 02 March 2019 17:30