Politiet beder om hjælp til at finde 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann.

Politiet beder om hjælp til at finde 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann. Privatfoto

Politiet:

Savnet mand har stadig ikke givet livstegn

47-årige Pavia Henrik Anton Hamann er endnu ikke fundet

I mandags gik Østjyllands Politi ud i offentligheden med en efterlysning af 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, der har været forsvundet siden tidligt søndag morgen. Onsdag har politiet valgt at udsende endnu en efterlysning, da Pavia Hamann stadig ikke har givet livstegn. Østjyllands Politis eftersøgninger har heller ikke givet noget resultat. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Pavia Hamann gik fra Randers Regionshospital natten til søndag den 10. februar omkring klokken 01.00, og politiets efterforskning har afdækket, at han enten gik mod Auning eller Mørke. Politiet vil derfor særligt gerne høre fra borgere, der kan have set Pavia Hamann natten til søndag i tidsrummet mellem kl. 03.00 og kl. 06.00 på landevejen (Grenåvej) mellem Assentoft og Auning eller på landevejen (Ebeltoftvej/Randersvej) mellem Assentoft og Mørke.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der har tidligere været foretaget en større eftersøgning mellem Assentoft og Fausing, men Pavia Hamann er endnu ikke fundet.

Der har tidligere været foretaget en større eftersøgning mellem Assentoft og Fausing, men Pavia Hamann er endnu ikke fundet. Foto: Øxenholt Foto

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Kan være hvor som helst

Politiet har tidligere oplyst til Lokalavisen, at Pavia Henrik Anton Hamann kan være taget længere væk end Djursland.

"Vi har en indikation af, at han er i nedtrykt tilstand. Da han snakkede med sin far, sagde han, han stod på en mark. Faren kørte selv rundt og ledte efter ham, og da han ikke fandt ham, ringede faren til politiet. Vi har ikke digitale spor siden søndag nat nat, så han kan i princippet være hvor som helst," sagde pressemedarbejder Janni Lundager, Østjyllands Politi, til avisen i mandags.

jwh

Signalement

    47 år gammel

    Grønlandsk afstamning

    Almindelig af bygning

    Karseklippet sort/gråt hår

    Er iført en lysegrå strikket bluse, blå jeans og gule ankelskindstøvler

Kilde: Østjyllands Politi

Publiceret 13 February 2019 14:12