Per Zeidler blev kort før kommunalvalget i 2017 afsløret i at arrangere gangbangs. Arkivfoto

Se kortet:

Gangbang-politiker afholdt 33 arrangementer i Aarhus

Tidligere lokalpolitiker Per Zeidler og hans medtiltalte i rufferi-sagen har været særdeles aktiv i Aarhus. Politiet anslår, de har tjent 102.000 kroner på de aarhusianske gangbangs

Af
Danni Paulsen

109 gangbangs landet over og en anslået fortjeneste på 326.000 kroner.

Det er essensen i sagen mod Per Zeidler, tidligere lokalpolitiker i Syddjurs Kommune, og hans kompagnon, der begge er tiltalt for rufferi ved at have tjent penge på de mange gangbangs.

De to 55-årige mænd er ydermere tiltalt for udbredelse af børneporno ved at have sendt billeder af en pige under 18 år samt for at have planlagt at benytte samme pige til to gangbangs.

Af anklageskriftet, som Lokalavisen Aarhus har fået aktindsigt i, fremgår det, at mindst 33 af orgie-arrangementerne er afholdt i Aarhus mellem juni 2016 og februar 2017. En del andre arrangementer har Østjyllands Politi noteret som afholdt et "ukendt sted i Danmark".

Gang i Åhusene

De aarhusianske gangbangs har udspillet sig i lejligheder rundt omkring i byen, og meget kunne tyde på, at Zeidler og kompagnonen har lejet lejlighederne igennem udlejningshjemmesider som Airbnb.

Blandt andet er 15 af de 33 sexfester afholdt i forskellige lejligheder i Åhusene ved Søren Frichs Vej.

Det har dog ikke været muligt for Lokalavisen Aarhus at få dette bekræftet hos hverken politi eller nuværende lejere og ejere af lejlighederne.

Østjyllands Politi vurderer ifølge anklageskriftet, at Per Zeidler og den med-tiltalte makker har tjent 102.000 kroner på sexfesterne i Aarhus.

Per Zeidler nægter sig skyldig i anklagerne.

Herunder kan du se, hvor i Aarhus de 33 gangbangs blev afholdt:

Publiceret 01 February 2019 11:30