ANNONCE

Lanzarote er en af vinterens foretrukne rejsemål. Øen er den hyggeligste og en af de varmeste af De Kanariske Øer.

Vinterens foretrukne rejsemål

Når vinteren banker på i Danmark, er der nogle rejsemål, der tiltrækker flere end andre. De Kanariske Øer har ligget i toppen i flere årtier, og de gør det stadig. For her får man meget ferie for pengene, dejligt vejr og mulighed for gode oplevelser.

Når der bliver kaldt til boarding i de danske lufthavne om vinteren, så handler rigtig mange af kaldene om afgange til en af De Kanariske Øer. Det er lige før, at danskerne vender hjem, når de går om bord og sætter kursen ca. fem timer syd på til en af øerne; Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote eller La Palma.

La Palma er en af de mere ukendte af De Kanariske Øer, men ikke desto mindre en af de smukkeste

 

Og når man så lander, så er det let at forstå, hvorfor danskerne år efter år forelsker sig i en af de fem skønne øer. For det hele går som en leg på de spanske øer. Der er styr på tingene, for de har nemlig modtaget turister – særligt skandinaverne – lige siden charterturismen begyndte.

Og så er der to væsentlige faktorer. Flyvetiden og vejret. Flyeturen er kort, og vel nok den korteste, når det kommer til jagten på solsikker vejr om vinteren. Her kan kun Hurghada i Egypten levere det samme. Og der jo ikke noget bedre end at fylde kontoen med d-vitaminer op på naturlig vis, mens temperaturen i Danmark samtidig kæmper for at nå over frysepunkter, og mørket har bidt sig fast i samtlige timer af døgnet.

Når solstolen er varmet op, og rastløsheden (måske) melder sig, så har øerne også meget mere at byde på. Så snart man bevæger sig væk fra kystens dejlige strande og skønne poolområder, viser øerne sine andre smukke sider frem. Klimazonen omkring De Kanariske Øer skaber nemlig flere årstider året rundt, alt efter hvor på øen man befinder sig. Det giver naturoplevelser i en klasse for sig. Det gælder særligt på den autentiske ø, La Palma, hvor turismen stadig ikke er det vigtigste erhverv. Eller på Lanzarote, hvor øens naturlige varme gemmer sig lige under overfladen i nationalparken Timanfaya. Det er oplevelser, man aldrig glemmer.

Gran Canaria er danskernes foretrukne vinter-ø, men udover gode strande byder den også på hyggelige byer.

 

Det er altså ikke uden grund, at De Kanariske Øer uden sammenligning topper listen over rejsemål, som danskerne foretrækker om vinteren.

Gode tilbud og afbudsrejser
Har du også fået lyst til at pakke kufferten og rejse med til sol og sommer her og nu? Vi har samlet de bedste tilbud til dig, så du kan tage af sted på en afbudsrejse eller last-minute rejse med det samme. Se alle afbudsrejser på vores hjemmeside www.bravotours.dk