ANNONCE

Mallorca er uden sammenligning en af danskernes sommerfavoritter i år

Mallorca er uden sammenligning en af danskernes sommerfavoritter i år

Her drømmer danskerne sig hen til sommer

Mens vinteren bider sig fast i Danmark, og dagene er korte og mørke, drømmer danskerne sig på rejser til sommer . Men hvor drømmer de sig egentligt hen? Det ved Sun Tours, der har sendt danskerne på ferie i mere end 30 år.

De fleste danskere drømmer om pool, sol og strand, når de tænker på året sommerferie. Det er heller ingen undtagelse i år, hvor det lige nu er højsæson for at bestille året sommerrejse. Men hvor rejser de egentligt hen?

- Der er tre lande, der særligt topper listen, når vi taler om sommerferie. Det er Spanien med Mallorca i spidsen, og så er det Grækenland og Tyrkiet. Her kan vi virkelig se, at Rhodos vinder mere og mere frem, ligesom Alanya og Marmaris igen er tilbage i toppen over de rejsemål, som danskerne søger, siger Troels Hansen, der er direktør i Sun Tours.  

Prisen er vigtig
Han forstår godt danskerne, der vælger disse rejsemål, for de har alt det, vi søger, når vi tænker på sommerferie – og fremhæver han en anden væsentlig grund; prisen.

Tyrkiet er godt valg, når du søger gode ferieforhold og meget for pengene

Tyrkiet er godt valg, når du søger gode ferieforhold og meget for pengene

 

- Tyrkiet er et godt valg, hvis man vil have meget ferie for pengene. Her kan man bo på resorts med All Inclusive til det samme, som en ferie i en lejlighed koster i Spanien. Man får et væld af faciliteter, og mange børnefamilier går fx efter et vandland på hotellet. For når børnene har en god ferie, så har forældrene det som regel også, forklarer han og fortsætter:

- Udover Tyrkiet er Grækenland også på hitlisten over rejsemål. Det giver god mening. Undersøgelser viser nemlig, at danskerne synes, at de får mest kvalitet for pengene i Grækenland. Derfor giver det god mening, at Rhodos vinder frem, siger han.

Grækenland er særlig kendt for sine små, hyggelige hoteller, men på Rhodos finder man også den gamle bydel, der virkelig kan charmere enhver.

- Der er ingen tvivl om, at danskerne elsker Rhodos for den venlige befolkning, den gode feriestemning og så selvfølgelig Rhodos By, hvor man kan gå på opdagelse i de små gader og spise på en af de små restauranter, der serverer gode specialiteter, siger han.

Villaferie hitter
Ud over de to rejsemål, er der også en særlig ferieform, som danskerne bliver vildere og vildere med, nemlig villaferie. Her tjekker man ind i sin private villa med egen pool og nyder livet sammen hele ferien.

- Det er en ferie, der er meget kvalitetstid i, og det er noget af det vigtigste for danskerne, når de rejser ud. Det får de virkelig, hvis de holder ferie i en privat villa, hvor de kun er sammen med dem, de holder af, siger han.

Ferie i sin egen villa vinder mere og mere frem

Ferie i sin egen villa vinder mere og mere frem

 

Sun Tours har villaer på både Mallorca og Kreta, og i flere af dem er det muligt at bo op til otte personer.

Har du ikke bestilt årets sommerferie endnu eller vil du gerne have mere inspiration til din ferie? Se mere på www.suntours.dk/sommerferie