ANNONCE

All Inclusive hitter – derfor skal du vælge det!

Der er mange fordele ved at rejse på ferie med All Inclusive. Det har særligt to grupper i den danske befolkning fundet ud af, nemlig børne- og generationsfamilierne. Det skaber et frirum og mere tid til ren ferie.

Der er ikke noget bedre end blot at sætte sig til bords, nyde en middag og så springe opvasken over. Eller hvad med en is i timen, hvis du har lyst? De to ting forenes i en All Inclusive-ferie, som lige nu hitter til årets sommerferie.

 

- Vi ser det tydeligt i ferieperioderne, hvor der rejser mange børnefamilie. Her er All Inclusive ofte et must – fordi det gør det hele meget nemmere, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Han forklarer, at det udover børnefamilier også ofte er bedsteforældrene, der bestiller All Inclusive, hvis de inviterer hele ferien med på en generationsferie.

- Så ved de, der er noget alle kan lide, og de kender feriens fulde pris, inden de rejser afsted, det giver en form for tryghed, siger han.

Derfor skal du vælge All Inclusive
Der er ifølge Peder Hornshøj mange gode grunde til at vælge All Inclusive, men han fremhæver særligt tre:

  1. Du kender budgettet
    Ingen overraskelser over, hvor mange is lille Søren kan spise – eller hvor dyrt det egentligt er at gå ud at spise hele familien i syv dage i træk flere gange om dagen. Når All Inclusive er betalt, kan man læne sig tilbage og holde ferie – for lommepengene er nærmest inkluderet. Det er kun oplevelser eller ture udenfor hotellet, der koster ekstra.
  2. Altid noget for alle aldre
    Du behøver ikke bekymre dig om, der er noget alle kan lide. De fleste All Inclusive-hoteller har en stor buffet, hvor du frit kan vælge. Det betyder også, at både børn og voksne kan finde noget, som de gerne vil have til aften. Og så er der ofte også lækre desserter at vælge mellem.
  3. Ingen skænderier
    Der er ingen grund til at bekymre sig, om man nu kan finde en restaurant med plads til alle til aften. Eller om man kan blive enig om, det er tid til italienske eller lokale specialiteter i aften. Der er altid noget, som alle kan lide – og man ved, hvor man skal gå hen. Det samme gælder, når man bliver tørstig – her skal man heller ikke diskutere, om der plads til en cola mere i budgettet.

Hotel Cosmopolitan på Rhodos er et rigtig godt valg, hvis du søger en god All Inclusive-ferie.

 

Afbudsrejser uden for skoleferien
Men det er ikke kun i skolernes sommerferie, at all inclusive er populært. Det er det også når det kommer til afbudsrejser med all inclusive.

- Vi ser også en lille fremgang, når danskerne bestiller en afbudsrejse kort inden afrejse. Her går de efter en billig rejse, men også all inclusive, hvis det er muligt, netop fordi de så kender den fulde pris inden afrejse, siger direktøren.

Han påpeger dog, at der ikke altid er all inclusive afbudsrejser at få, men nogle gange kan man være heldig.

- Det bedste man kan gøre er at holde øje med vores hjemmeside. Der kan man hurtigt se, hvilke last minute pladser, vi har tilbage, siger han.