Fløjspilleren Julie Kristine Svendsen gjorde en forskel i 18-18 kampen mod ASA. Foto: Hornslet IF

Fløjspilleren Julie Kristine Svendsen gjorde en forskel i 18-18 kampen mod ASA. Foto: Hornslet IF

Divisionshåndbold: Flyvende fløje sikrede Hornslet IF et point mod tophold

Fløjspillerne Mai Søgaard Bang og Julie Kristine Svendsen viste klassen, da Hornslet IF spillede 18-18 på udebane mod et af rækkens tophold ASA

Af
Martin Schultz

”Vi kom foran med 18-17 tyve sekunder før tid på et mål af Linda Assing Christensen, men så fik vi ikke løst vores forsvarsopgaver godt nok og ASA udlignede til 18-18 to sekunder før tid. Vi skulle have haft begge point.”

Sådan siger en skuffet Max Ørum Christensen, træner for Hornslets IF’s divisionsdamer, efter at holdet godt nok fik point for anden kamp i træk efter forrige uges 19-17 sejr over Hammel GF, men måtte se en ny sejr glide sig af hænde i de allersidste sekunder.

”I de to sidste kampe har vi holdt modstanderne nede på 18 og 17 mål, så vi står godt i vores forsvar, men vi brænder for meget i angrebet. Overordnet set spillede vi bedre mod ASA end i de foregående kampe mod AGF og Hammel GF. Så jeg er fortrøstningsfuld i forhold til at vi lægger lag på og kan fortsætte vores udvikling,” siger Max Ørum Christensen.

Stabil indsats i forsvaret

Hornslet IF måtte tage til Aarhus for at møde ASA uden nytilkomne Nanna Brændbyge Hansen, som måtte melde afbud på grund af sygdom. Hun har ellers styrket forsvarsspillet efter sin ankomst til Hornslet IF i julepausen. Men Hornslet IF bød alligevel på rigtig solidt forsvarsspil i kampen mod ASA, som ligger nr. 2 i rækken efter Kolding Håndboldklub.

”Vi stod rigtig godt i forsvaret og målmand Malene Brejnbjerg stod godt i hele kampen. Vi stod stabilt i forsvaret, hvor Linda Assing Christensen og Katrine Solgaard Jensen bandt tingene godt sammen,” siger Max Ørum Christensen.

Det var en jævnbyrdig kamp, som bølgede frem og tilbage, og hvor de to hold skiftedes til at føre.

”Sejren kunne være gået begge veje, men det var ærgerligt, at vi måtte se det ene punkt forsvinde få sekunder før tid. Men der var tale om en fin holdpræstation, hvor alle spillere leverede og bød ind med det de havde. Det var tydeligt, at spillerne ville det her, og det var en holdindsats, hvor alle forsøgte at gøre hinanden bedre. Vi brændte for meget, men vores to fløjspillere Mai Søgaard Bang og Julie Kristine Svendsen var heldigvis meget effektive,” siger Max Ørum Christensen.

Svær kamp venter på søndag

En ny vigtig kamp venter Hornslet IF’s divisionsdamer søndag kl. 16.00, hvor holdet tager imod Aarhus Fremad hjemme i Hornslet Idræts- og Kulturcenter.

”Det bliver en svær kamp. Aarhus Fremad ligger under os i tabellen, og det er en kamp vi skal vinde, hvis vi vil kæmpe os ud af nedrykningsdyndet,” siger Max Ørum Christensen.

Kampfakta:

3. Division Damer, Pulje 3

ASA, Aarhus - Hornslet IF 18 - 18 (10 - 10)

Søndag 20. januar kl. 11.05 i Frederiksbjerghallerne, Aarhus

Målscorere:

  Mai Søgaard Bang: 7 (2)

  Julie Kristine Svendsen: 3 mål

  Simone Handberg Pedersen: 3 mål

  Ida Nielsen: 2 mål

  Linda Assing Christensen: 1 mål

  Emilie Gammelvind Sørensen: 1 mål

  Emma Kærgaard: 1 mål

Publiceret 23 January 2019 19:05