Unge Daniel Jakobsen med en fortid i Østdjurs 91 er kommet på ungdomskontrakt hos AGF. Foto: AGF

Unge Daniel Jakobsen med en fortid i Østdjurs 91 er kommet på ungdomskontrakt hos AGF. Foto: AGF

Tidligere Østdjurs knægt er kommet på kontrakt hos AGF

Den kun 15-årige forsvarsspiller Daniel Jakobsen har signeret en ungdomskontrakt med klubben i Fredensvang på 2.5 år

Af
Lars Norman Thomsen

UNGDOMSFODBOLD Første del af en drengedrøm er gået i opfyldelse for 15-årige Daniel Jacobsen. Den tidligere drengespiller i Østdjurs 91 har netop sat sin signatur på en ungdomskontrakt med AGF, som sikrer ham lidt håndører de næste 2.5 år.

Daniel Jacobsen rykkede til AGF, der har Østdjurs 91, som en af sine samarbejdsklubber, for fem år siden.

Han har på de fem år formået at overbevise den ikoniske storklub om sit værd og er nu en etableret forsvarsspiller i det centrale forsvar på AGFs hold i U17 Ligaen.

"Det er et stort skridt på vejen og helt enormt fedt, at opnå et af mine delmål - det er jo det, vi kæmper for hver eneste dag - at nå vores mål. Og en aftale med AGF er noget, jeg har arbejdet på og drømt om længe, så jeg er selvfølgelig rigtig glad," udtaler Daniel Jacobsen til AGFs hjemmeside.

Til samme hjemmeside udtaler cheftræner for U17-truppen i AGF, Dennis Ramonn Olsen:

"Daniel er en forsvarsspiller med et stort potentiale. Han ligner måske ikke lige nu rent fysisk sine jævnaldrende forsvarsspillere. Men han er en moderne forsvarsspiller, der er dygtig på bolden og har en rigtig god spilintelligens. Derudover er Daniel en spiller, der arbejder hårdt og med sine flere år i klubben bag sig, har han fået vores værdier ind under huden i en ung alder. Vi er meget tilfredse med ham og ser frem til at følge hans udvikling hen over de kommende år."

Daniel Jacobsen går til daglig i 9. klasse i talent-forløbet, ESAA på Rundhøjskolen i Aarhus.

Den ultimative drøm lyder således:

"Min drøm er at blive fuldtidsprofessionel i AGF og spille Superliga på Ceres Park, når jeg bliver voksen - det er det, vi arbejder på alle sammen, og min kontrakt er det allerførste lille skridt på vejen. Nu venter der mange år med hårdt arbejde."

Min drøm er at blive fuldtidsprofessionel i AGF og spille Superliga på Ceres Park

Daniel Jacobsen

Publiceret 18 January 2019 12:00