40 år på Novopan Træindustri

JUBILÆUM Henrik From kunne fejre 40-års jubilæum hos Kronospan – Novopan Træindustri 15. januar 2019.

Miljøchef på virksomheden, Jette Wulf, siger om jubilaren:

"Henrik startede sin karriere som mekanikerlærling og fik hurtigt ansvaret for det kørende materiel. Efter sin soldatertid blev han holdsmed, indtil han igen overtog autoværkstedet. Da Henrik er en aktiv person med mange kreative ideer, blev han også involveret i sikkerhedsarbejdet, og hans engagement og gode humør er kendt på hele fabrikken. Vi er aldrig i tvivl, når Henrik er i nærheden. Der er liv og glade dage, luften fyger med ”omsorgs-bemærkninger” – kort sagt er det svært at bibeholde pessimismen, når Henrik er i nærheden.

Det gode humør hjælper også, når Henrik som nu er nødt til at arbejde på nedsat tid. I de senere år har Henrik arbejdet for miljø, hvor den primære opgave er at sørge for, at vores målespande i Pindstrup by bliver skiftet hver dag. På turen får han ofte en snak med spandeværterne, han følger op på de oplysninger, han får og er i det hele taget en god ambassadør for virksomheden. Derudover ser Henrik efter vores affald og klarer en del ad-hoc-opgaver for de kolleger, der måtte have brug for det. Alt i alt er han en god, stabil, fleksibel medarbejder, en af dem, der binder virksomheden sammen, og som vi sætter stor pris på. Henrik synes, at tingene skal være i orden, og han siger til, når noget kører skævt. I fællesskab skal vi nok nå at få gjort noget ved det hele.

På virksomhedens vegne vil jeg gerne takke Henrik for hans indsats, for hans gå-på-mod, hans gode humør, hans ærlighed og hans engagement i forhold til de ting, som han arbejder med. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Henrik, og jeg håber, at han kan og vil fortsætte med at arbejde her i mange år endnu."

Publiceret 18 January 2019 08:12