Landbrugsskolens grise, der er kommet i julehumør, fås også som flæskestege, når der er julemarked lørdag 8. december. Pressefoto

Landbrugsskolens grise, der er kommet i julehumør, fås også som flæskestege, når der er julemarked lørdag 8. december. Pressefoto

Økologisk julemarked på Kalø Landbrugsskole

Producenter fra hele landet deltager lørdag 8. december

KALØ Kalø Økologisk Landbrugsskole afholder traditionen tro stort økologisk julemarked. Det finder i år sted lørdag 8. december kl. 10-16.

På dette års julemarked har der været meget stort interesse fra eksterne stadeholdere. Derfor vil økologiske producenter og forhandlere fra hele landet være repræsenteret.

Desuden er der samlet et stort udvalg fra skolens eget økologiske landbrug ligesom der findes unikke julegaveideer.

Der er mulighed for at købe alt lige fra økologisk chokolade, bøger, legetøj, uldgarn, hudplejeprodukter, julekager, øko-tøj, Kalø Økologi produkter, brugskunst, øl og vin og meget mere.

Dertil kommer naturligvis, at man igen i år kan købe sin økologiske Kalø juleand, flæskesteg eller julegås ved julemarkedet, oplyser Kalø Økologisk Landbrugsskole i en pressemeddelelse.

Søren Ryge fortæller

På markedet vil der være underholdning med live julemusik, dukketeater, julemand, Nissesafari i Kalø-skovene og mange andre børnevenlige aktiviteter. Dertil kommer Søren Ryge forbi og fortæller historier.

Børnene får også mulighed for at lave deres egen marcipangris af hjemmelavet marcipan fra skolens eget køkken.

Skolen har brygget øl

Der er som noget nyt, økologisk vin og tapas-bar, hvor gæsterne får mulighed for at smage sig frem til årets julevin. Dertil er der tapas-anretninger og kyndig vejledning fra skolens egen spanske vinmager.

Skolen har endvidere fået brygget sin egen juleøl i en særudgave. Øllen er brygget på Kaløs egen ølandshvede i et begrænset og nummereret oplag.

På markedspladsen serveres i øvrigt juleinspireret andeburger, økologisk julegløgg, hjemmelavede æbleskiver, saft, kaffe/the, julepølser af kød fra skolens egne dyr og mange andre julelækkerier.

Gratis adgang

Der går allerede rygter om at julemanden igen i år afser tid i sit ellers travle program til at kigge forbi og sige hej til unger og barnlige sjæle.

Adgang til det økologiske julemarked er gratis.

jesl

Publiceret 07 December 2018 12:50