Carsten Nielsen stopper som chef på Karpenhøj Naturcenter

Det blev en kort visit i bakkerne på Mols for Carsten Nielsen som centerchef. Nu skal bestyrelsen i arbejdstøjet igen

Af
Lars Norman Thomsen

Efter mindre end et år på posten har Carsten Nielsen, 50, af private årsager valgt at forlade stillingen som centerchef på Karpenhøj Naturcenter.

Han tiltrådte i indeværende år 1. februar.

“Det er jo helt fantastisk, for det er faktisk en stilling, jeg har jagtet i årrække. Den slags stillinger i natur og friluftslivet hænger ikke på træerne. Jeg har en baggrund som leder i it-branchen og har i mange år haft rigtig meget lyst til at kombinere det med min store glæde og interesse for natur- og friluftsliv og har derfor taget en friluftsvejlederuddannelse og en master i friluftsliv fra Københavns Universitet. Den kombination af de to uddannelser og så min baggrund som leder gør, at det her virker til at være et rigtig godt match,” konstaterede en glad Carsten Nielsen ellers til Lokalavisen, da det var blevet ham fortalt, at jobbet var hans.

Han blev valgt blandt 61 ansøgere, som afløser for Jørgen Lund Møller, der i december 2017 fratrådte posten for at hellige sig en stilling som formidlings- og oplevelseschef hos Naturkraft.

"Det ærgrer mig selvfølgelig," siger bestyrelsesformand Niels Kanstrup i en pressemeddelelse.

"For med Carsten havde vi en god leder med mange gode visioner, og vi beklager meget, at det ikke har været muligt for ham at forene jobbet på Karpenhøj Naturcenter med de private hensyn."

Carsten Nielsen, der bor i Hasselager, forlader Karpenhøj Naturcenter ved årets udgang efter en sæson med et rekordhøjt aktivitetsniveau og desuden en rigtig god økonomi, fortæller bestyrelsesformanden.

Bestyrelsen for Karpenhøj Naturcenter mødes 11. december, og her vil spørgsmålet om ledelsen have topprioritet.

Publiceret 03 December 2018 18:20