Målmandsparret Kristoffer Petersen (tv) og Kasper Kolstrup Møller skal gerne levere gode redninger for Nørre Djurs HK, når topholdet HC Midtjylland fredag aften kommer på besøg i Nørre Djurshallen. Foto: Martin Schultz

Målmandsparret Kristoffer Petersen (tv) og Kasper Kolstrup Møller skal gerne levere gode redninger for Nørre Djurs HK, når topholdet HC Midtjylland fredag aften kommer på besøg i Nørre Djurshallen. Foto: Martin Schultz

Divisionshåndbold: Nørre Djurs HK skal fredag aften rejse sig mod ungt og ambitiøst tophold

Nørre Djurs HK får fredag aften mod topholdet HC Midtjylland i Hulen i Glesborg mulighed for at revanchere sidste weekends nederlag mod Aars HK

Af
Martin Schultz

”Håndbold er allerbedst, når det opleves live. Så vær sikker på en god håndboldoplevelse og mød op i Nørre Djurshallen fredag aften, når vi møder topholdet HC Midtdjylland.”

Det siger Nørre Djurs HK’s træner Benny Nielsen, som er klar over, at den sædvanlige trofaste tilskueropbakning til divisionskampene i Hulen i Glesborg bliver sat på en prøve, når Nørre Djurs HK fredag aften kl. 20.10 løber ind i arenaen til kamp mod HC Midtjylland.

Fredag aften er der nemlig direkte TV transmission fra EM i kvindehåndbold i Frankrig, hvor det danske landshold kl. 21.00 tager hul på turneringen mod Sverige og er klar til at levere den tilbagevendende decemberunderholdning til seerne foran skærmene.

”Men jeg håber, at vores store publikum tager oplevelsen med i Nørre Djurshallen. Og i bedste fald kan man jo nå hjem og se TV-kampen,” siger Benny Nielsen, som efter hver hjemmekamp har fremhævet den medlevende tilskueropbakning som en vigtig del af oprykkerholdets succes i 2. Division.

HC Midtjylland gik konkurs i sidste sæson

Og der er ingen tvivl om, at Nørre Djurs HK fredag aften får brug for støtten fra tilhængerne, for de lokale håndboldhelte skal prøve kræfter med rækkens tophold HC Midtjylland.

”HC Midtjylland var ligahold i sidste sæson, men gik konkurs i løbet af sæsonen. Holdet spillede sæsonen færdig i den bedste række, men blev derefter ifølge reglerne rykket to rækker ned og stiller derfor nu med et hold i 2. Division. Men man er i færd med at bygge et nyt hold og stiller med et stærkt hold af unge spillere, som man af forunderlige årsager har været i stand til at tiltrække fra blandt andet Aarhus og Randers,” siger Benny Nielsen om aftenens modstander.

”HC Midtjyllands buldrer derudaf, men det bliver interessant at se, hvor langt de er kommet i deres proces.”

Det samme hold skal rejse sig

Efter en flot start på sæsonen og en top-tre placering kom Nørre Djurs HK ned på jorden lørdag eftermiddag, da holdet på hjemmebane tabte med 27-24 til Aars HK efter en blandet indsats.

”Vi lykkedes ikke helt med vores spil i lørdags, men vi skal som oprykkere ikke hænge med trompeten, fordi vi har tabt en kamp. Vi har derfor haft fokus på at holde humøret oppe, og nu skal vi gå ind og fyre den af, når HC Midtjylland kommer på besøg fredag aften. Vi skal gå ind og spille noget godt håndbold og levere end god indsats, så publikum får en god oplevelse,” siger Benny Nielsen.

Træneren har til kampen udtaget det samme hold, som tabte til Aars HK.

”Vi rejser os ved det træ vi faldt ved,” siger Benny Nielsen, som dermed igen har brødreparret Joachim og Jacob Pedersen med i startopstillingen. Til gengæld forstærker de unge talenter Nikolaj Moll Larsen og Mikkel Milling også i denne runde klubbens Jyllandsseriehold.

Nørre Djurs HK ligger nr. 5 i tabellen med 11 point efter 9 kampe. Aftenens modstander HC Midtjylland ligger nr. 1 med 14 point.

Som altid er der gratis adgang til Nørre Djurs HK’s kampe på hjemmebanen i Nørre Djurshallen.

Publiceret 30 November 2018 12:43