Lokale håndbold- og fodboldbørn pynter godt på årets julekalender fra IF Midtdjurs. Billedet af børnene er taget af fotograf Anne Steen, Impact

Lokale håndbold- og fodboldbørn pynter godt på årets julekalender fra IF Midtdjurs. Billedet af børnene er taget af fotograf Anne Steen, Impact

IF Midtdjurs Fodbold og Håndbold inkluderer alle i ny julekalender

IF Midtdjurs går i samarbejde med DBU og Red Barnet om årets julekalender til støtte for alle børns adgang til et liv med idræt

Af
Martin Schultz

RYOMGÅRD En god gammel tradition får et tvist, når håndbold- og fodboldafdelingen i IF Midtdjurs igen i år går sammen om at udgive en julekalender til støtte for arbejdet i det lokale idrætsliv.

”Vi er i år gået i samarbejde med DBU og Red Barnet om en julekalender, som både sikrer os midler til vores egen forening, men som også på landsplan støtter børns adgang til et aktivt fritidsliv,” siger Charlotte Dalby, som er næstformand i IF Midtdjurs’ fodboldafdeling. Sammen med bestyrelsesmedlem Henriette Vinter fra fodboldafdelingen har hun taget initiativ til samarbejdet.

”Vi valgte at gå med, for det er så godt et budskab, at alle børn skal have adgang til et aktivt fritidsliv. Indsatsen hedder ’Plads til alle’, og det skal hjælpe til med at børn, som er afskåret fra at deltage i foreningslivet af sociale, økonomiske eller kulturelle grunde, kan blive en del af idrætsfællesskabet,” siger Charlotte Dalby.

Billetter til landskamp

Årets julekalender er en skrabekalender, som har unge håndbold- og fodboldspillere fra IF Midtdjurs som motiv.

”Det er et festligt billede med alle de børn fra fodbold- og håndboldafdelingen, som havde mulighed for at være med den dag billedet blev taget på anlægget i Ryomgård,” siger Charlotte Dalby.

Ved at skrabe datofelterne på kalenderen frem mod juleaften har man mulighed for at vinde en lang række præmier, som går fra et gavekort til en værdi af 25.000 kr. til JYSK som hovedgevinst til blandt andet landskampbilletter fra DBU. Kalenderen er også støttet af lokale sponsorer.

Søndag 6. november var børn og voksne fra IF Midtdjurs’ fodbold- og håndboldafdeling rundt på vejene i Ryomgård og sælge julekalenderen.

”Frem mod julemåneden bliver kalenderen også solgt foran XL Byg og foran Super Brugsen Ryomgård, ligesom den også kan fås i klubhusets cafeteria i Ryomgård og i Midtdjurshallens caféteria,” siger Charlotte Dalby.

Julekalenderen koster 40 kr., som deles ligeligt mellem IF Midtdjurs og partnerskabet DBU og Red Barnet.

Publiceret 25 November 2018 12:00