Flere biler på villavej i Rønde er blevet udsat for hærværk med maling.

Flere biler på villavej i Rønde er blevet udsat for hærværk med maling. Privatfoto

Rød spraymaling på biler

Hærværk på mindst fire biler og en postkasse på villavej i Rønde

Af
Jeppe Rafn

Da Rikke Hillgaard søndag formiddag kom ud til sin nye bil, blev hun mødt af et træls syn. Den var blevet oversprayet med rød maling på taget, bagruden og bagklappen.

"Jeg var så rasende, at jeg ikke så, der også var blevet malet på en af mine naboers to biler. Den ene havde fået meget maling, mens den anden kun havde fået lidt," fortæller Rikke Hillgaard, der bor på Østre Fasanvej i Rønde.

Senere talte hun med endnu en nabo på vejen, der havde fået maling på sin bil og postkasse.

"Lørdag aften cirka kl. 22.30 hørte jeg nogle unge mennesker udenfor. Jeg havde rullet gardinerne ned og tænkte ikke nærmere over det, for der er tit unge mennesker udenfor, som tager ned i Byparken," fortæller Rikke Hillgaard og tilføjer, at naboerne ligeledes havde hørt nogle unge på samme tidspunkt lørdag aften.

Skal have en lærestreg

Det er lykkedes Rikke Hillgaard at fjerne malingen på hendes bils bagrude, men hun har opgivet selv at fjerne malingen på taget og bagklappen.

Privatfoto

"Jeg tør ikke skrubbe mere på den for ikke at ødelægge lakken på bilen, som jeg fik for en måned siden, så nu skal jeg have fat i forsikringen og have det lavet."

Både Rikke Hillgaard og hendes naboer på vejen har anmeldt hærværket til politiet.

"Jeg håber, man får fat i dem, der har gjort det, så de kan få en lærestreg og få lov at betale for det. Det er mangel på god opdragelse," siger Rikke Hillgaard og tilføjer, trods alt, med et smil:

"Jeg har været lidt gal."

Publiceret 19 November 2018 08:37