Søndag 25. november er der julekoncert på Møllerup Gods med blandt andet Susanne Elmark, der ud over julens sange også byder på let opera.

Søndag 25. november er der julekoncert på Møllerup Gods med blandt andet Susanne Elmark, der ud over julens sange også byder på let opera.

Sopranen Susanne Elmark synger julen ind på Møllerup

Koncerten 25. november byder også på The Gospel Voices

MØLLERUP Møllerup Gods markerer julens komme med en koncert på godset søndag 25. november kl. 17, hvor man kan opleve sopran Susanne Elmark optræde med julens kendte sange krydret med let opera.

Susanne Elmark, der også de seneste to år har turneret med Verdensballetten og har optrådt på Møllerup Gods i den forbindelse, lover en hyggelig aften, hvor hun præsenterer sine numre i en afslappet og underholdende atmosfære.

"Det betyder naturligvis rigtig meget for Møllerup Gods, at et så stort navn som Susanne Elmark kommer igen. Vi har lært Susanne at kende som den dygtige og meget charmerende sanger, hun er, og vi glæder og til at høre hende synge julen ind på Møllerup,” udtaler godsejer Anne Sophie Gamborg i en pressemeddelelse.

Koncerten byder også på The Gospel Voices, som har eksisteret siden 1997 og har base i Aarhus, nærmere bestemt i Åbyhøj Kirke.

Publikum kan glæde sig til stemningsfulde gospel- og julesange inspireret af den amerikanske gospeltradition, som The Gospel Voices har fødderne solidt plantet i.

Julekoncerten byder også på muligheden for at forudbestille en let anretning, som serveres i pausen.

Støtter Barndrømmen

Overskuddet fra koncerten går til Organisationen Barndrømmen, som arbejder for at indfri børns potentiale gennem kunst og kultur

Billetter kan købes via www.v2.billetten.dk.

jesl

Publiceret 01 November 2018 08:23