Grenaa Taxa fortsætter sin lokale kørsel, som de altid har gjort.

Grenaa Taxa fortsætter sin lokale kørsel, som de altid har gjort.

Grenaa Taxa: Fortsætter som normalt

Nye tider giver også nye muligheder

Af
Simon Carlson

Iblandt de mange nye samarbejdsaftaler, som Dantaxi 4x48 har lavet med lokale vognmænd, er der også tre vognmænd, som indtil nu har kørt med Grenaa Taxas logo på siden. Dermed forsvinder de biler også ud af Grenaa Taxas vognpark, men ifølge Søren Brix, næstformand i Grenaa Taxa, får det ingen betydning for virksomhedens lokale kunder.

"Grenaa Taxa fortsætter, som om intet er hændt. Vi bliver ved med at være på det samme telefonnummer og passe vores kunder. Selvfølgelig forsvinder der nogle biler, når vognmændene stopper til nytår, men vi arbejder også på at få nye biler ind, så vi fortsætter altså helt normalt. Det eneste der er anderledes er, at der fremover kører to forskellige taxifirmaer i byen," fortæller Søren Brix.

Ny teknologi

I lighed med Dantaxi har Grenaa Taxa også åbnet for nye teknologiske muligheder, når man som kunde skal bestille en hyrevogn. Grenaa Taxa er en del af kørselskontoret DK-Taxi i Randers, der har lanceret appen 'dk-taxi', og det skal gerne være med til at hjælpe den lokale taxi-kørsel på vej i fremtiden.

"Jeg tror stadig, der er en lys fremtid for taxi-kørsel. Teknologisk er der nogle nye muligheder, og så handler det bare om at få det hele sat rigtigt sammen. Det kan da også godt være, at Grenaa Taxa på et tidspunkt fortsætter i en anden konstellation, men det er i hvert fald 100 procent sikkert, at vi altid vil have biler i Grenaa," fastslår Søren Brix.

Publiceret 20 August 2018 11:45