Mikkel Melgaard har lange udsigter for et comeback til fodbolden. Derfor bruger han krudtet på at hjælpe til med at træne seniortruppen i TRIF. Foto: Lars Norman Thomsen

Mikkel Melgaard har lange udsigter for et comeback til fodbolden. Derfor bruger han krudtet på at hjælpe til med at træne seniortruppen i TRIF. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: TRIF forstærkes yderligere efter sommerferien

En række unge spillere vender hjem til klubben efter et år på efterskole, og det vil betyde en styrkelse af seniortruppen, vurderer assistenttræner

Af
Lars Norman Thomsen

TRIF's purunge seniortrup formåede at fastholde status quo i foråret.

Førsteholdet opnåede en godkendt fjerdeplads i Serie 3, mens andetholdet i Serie 4 på en god slutspurt krøb over nedrykningsstregen og sluttede på femtepladsen.

I den kommende sæson bliver det atter Martin Hornbæk Nielsen og unge Mikkel Melgaard, der skal træne seniorspillerne.

Mikkel Melgaard har ikke spillet i et års tid nu og døjer fortsat med efterveerne af en korsbåndsoperation.

Tilgang af unge

Mikkel Melgaard forventer, at forårets trup er klar til at køre på, når træningen begynder igen i slutningen af denne måned.

"Jeg har ikke hørt, at der er spillere som stopper eller skifter klub, fordi de skal flytte," siger Mikkel Melgaard.

"Til gengæld ved vi, at vi får en række dygtige, unge talenter hjem. De har det seneste år været på efterskole, men er nu klar til at spille fast i TRIF igen."

Tilmelder U19 hold

Som følge af tilgangen af unge spillere tilmelder TRIF også et U19 hold til turneringen.

"På grund af Fleksibilitetsreglen kan de, der har alderen til U19, både spille her og på et af seniorholdene i samme spillerunde. Vi vurderer, at det er godt at have et U19 hold, når vi har spillerne til det," siger Mikkel Melgaard.

Spændende Serie 3-række

TRIF har ikke oprykning for førsteholdets vedkommende som målsætning for efteråret.

"Vi har en meget ung trup. Alderspræsidenten er vel blot 22, så vi er sikkert ikke stabile nok endnu i forhold til førstepladsen i Serie 3, men vi glæder os til at spille i en ren Djurslands-pulje med mange lokalopgør hver weekend," siger Mikkel Melgaard.

Første kamp for førsteholdet er planlagt til onsdag 15. august, hvor nyoprykkede Mørke IF gæster PR Park i Rønde.

De øvrige hold i Serie 3 er: IF Midtdjurs, AC Norddjurs/GBIF, Østdjurs 91, Nørager, Aastrup/Hammelev og Auning.

"Midtdjurs er nedrykkere fra Serie 2, Nørager har et hold med masser af rutine og Auning, der trænes af Claus Svenningsen (lærer på Rønde Skole, red.), som vi jo kender godt her i TRIF, er tre hold, som giver rækken styrke," vurderer Mikkel Melgaard.

Publiceret 09 July 2018 14:21