Mørke IF med cheftræner Tonni Kristensen (i bagerste række yderst th.) i spidsen er rykket op i Serie 3, men holdet vil have førstepladsen i hus tillige. Foto: Lars Norman Thomsen

Mørke IF med cheftræner Tonni Kristensen (i bagerste række yderst th.) i spidsen er rykket op i Serie 3, men holdet vil have førstepladsen i hus tillige. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Mørke IF klar til at kæmpe om hver meter på Stenvad Stadion

Cheftræner Tonni Kristensen og hans drenge møder frem til oprykningsfest på Stenvad Stadion lørdag eftermiddag med masser af optimisme og tro, at førstepladsen i Serie 4 tilhører Mørke

Af
Lars Norman Thomsen

Det gælder kampen om førstepladsen i Serie 4, når AC Norddjurs og Mørke mødes lørdag eftermiddag klokken 13.30 på Stenvad Stadion.

Begge klubber har sikret sig oprykning til Serie 3, så lørdagens dyst handler udelukkende om, hvilket af de to hold, der skal vinde rækken.

Begge hold har samlet 34 point for 13 kampe, men gæsterne fra Mørke har de bedste odds, fordi holdet vandt den modsatte kamp på Mørke Stadion med 3-2.

Derfor kan Mørke sikre sig førstepladsen med blot uafgjort på Stenvad Stadion, mens hjemmeholdets udvalgte skal vinde.

"Norddjurs i den sidste kamp glæder vi os til, og selvom vi er rykket op, skal den have mere gas end sidst vi mødte dem, så vi forhåbentligt kan beholde førstepladsen og gå på ferie med den i baglommen," siger Mørkes cheftræner Tonni Kristensen.

God udvikling

Tonni Kristensen overtog holdet for et par år siden i Serie 5 efter at have trænet mange af spillerne i ungdomstiden.

"Jeg er utrolig glad på drengenes vegne, at vi nu er i Serie 3. For halvandet år siden sagde jeg til dem, at hvis de ville tage fodbolden til sig ved at træne og møde friske op, så kunne vi sammen levere resultater, og nu er vi gået fra Serie 5 til Serie 3 på kort tid," siger Tonni Kristensen.

"Spillerne har rykket sig meget. For eksempel slår de ikke længere op i banen, hvis de kommer bagud eller, at holdet ikke lige har dagen."

Folkefest i Stenvad

AC Norddjurs (der tidligere hed Stenvad Boldklub) har arrangeret noget, der ligner en folkefest på Stenvad Stadion med masser af sjove tiltag som både involverer klubbens ungdomsspillere og publikum.

Stenvad Stadion har i fordums dage været hjemsted for mange store opgør, da Stenvad hørte til toppen af lokalfodbolden på Djursland i Serie 1.

Også Mørke har lignende flotte fodboldtraditioner at fortælle om fra tidligere tider.

Det er således to djurslandske traditionsklubber, der nu har fået bid i banen på seniorfronten - vel at mærke med hold præget af spillere, der vokset op i de to klubbers respektive ungdomsafdelinger.

Publiceret 22 June 2018 20:23