Mikkel Damgaard Møller Jensen scorede to mål mod Randers Freja i topgøret, men det hjalp ikke meget, for Kolind-Perstrup tabte med 5-2. Foto: Martin Schultz

Mikkel Damgaard Møller Jensen scorede to mål mod Randers Freja i topgøret, men det hjalp ikke meget, for Kolind-Perstrup tabte med 5-2. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold:

Mikkel Møller dobbelt målscorer i KPI-nedtur mod Randers Freja

Kolind-Perstrup IF havde en kollektiv offday og blev skubbet væk fra førstepladsen, da Randers Freja vandt topopgøret i Serie 2 med 5-2

Af
Af Martin Schultz

Der var lagt op til et topopgør mellem de to bedst placerede hold i Serie 2, da Randers Freja og Kolind-Perstrup IF tørnede sammen på kunstgræsbanen på Randers Stadion kl. 11 på Kristi Himmelfartsdag.

Men for holdet fra Djursland blev det en gevaldig nedtur, for ingenting fungerede på KPI's hold, og topholdet blev sendt hjem til Kolind med en røvfuld på 5-2 uden på noget tidspunkt have været i stand til at udfordre Randers Freja.

”Randers Freja var det bedst spillende hold, vi har mødt i dette forår, men vi gjorde dem også gode. Vi var slet ikke stået op, og jeg kan kun kalde det en kollektiv offday,” siger KPI-træner Thomas Zacher Sørensen.

”Vi havde to gode chancer i starten af kampen og blandt andet havde Martin Holm Hansen en friløber, som blev brændt, men efter godt ti minutters spil var det som om vi slap taget i kampen og Randers Freja tog over,” siger Thomas Zacher Sørensen, hvis hold ellers kom fra en sikker 3-1 sejr i lokalopgøret mod IF Midtdjurs, og tog til Randers som nr. et i rækken.

Efter sejren i torsdags er Randers Freja nu tophold med et points forspring til Kolind-Perstrup IF.

Mikkel Møller dobbelt målscorer

Randers Freja med blandt andet den tidligere superligaspiller Svenne Poulsen på holdet havde fuldstændig overtaget i kampen og førte med 3-0 ved pausen.

”Vi prøvede at ændre system i pausen og spille med tre mand bagude, men det hjalp ingenting. Vi var for passive og kom aldrig ind i kampen. Om det var varmen eller det var fordi vi spillede på kunstgræs, ved jeg ikke. Hele holdet havde en offday,” siger Thomas Zacher Sørensen, som kun vil rose holdets dobbelte målscorer Mikkel Damgaard Møller Jensen for KPI's to mål.

”Ved stillingen 4-0 scorede Mikkel første gang, da et skud fra Nicolaj Christensen blev sendt i en helt forkert retning og røg hen til Mikkel Damgaard Møller Jensen, som scorede fra noget som lignede en klar offside position uden at det blev dømt” fortæller Thomas Zacher Sørensen.

Desuden fik Mikkel Damgaard Møller Jensen mulighed for at pynte på resultatet, da han ved stillingen 5-1 til Randers Freja hamrede et frispark fra en position et par meter uden for feltet ind under overliggeren.

”Det var et flot mål,” siger Thomas Zacher Sørensen, som håber på en bedre indsats, når han tirsdag aften sender sit hold i kamp mod Vorup FB på Kolind Park.

Kampfakta:

Serie 2, Pulje 17

Randers Freja - Kolind-Perstrup IF 5 - 2 (3 - 0)

Torsdag 10. maj kl. 11.00 på Randers Stadion

KPI's målscorer:

Mikkel Damgaard Møller Jensen 2 mål

Kolind-Perstrup IF's holdopstilliong:

 1. Daniel Bagger Pedersen
 2. Kasper Høegh Therkildsen
 3. Magnus Bisgaard Hansen
 4. Marc Pedersen
 5. Martin Holm Hansen
 6. Mikkel Stær
 7. Mikkel Damgaard Møller Jensen
 8. Nickolaj Martinsen
 9. Nicolai Christensen
 10. Rasmus Bisgaard
 11. Rasmus Trend Mogensen
 12. Sebastian Konrad
 13. Tobias Thøgersen

Publiceret 13 May 2018 17:09