Billetter til koncerten kan købes på www.go-syddjurs.dk eller ved døren. Pressefoto

Billetter til koncerten kan købes på www.go-syddjurs.dk eller ved døren. Pressefoto

Tryllefløjten:

Operastuderende giver koncert

Kom og oplev en af Mozarts udødelige operaer

Damuco inviterer igen i år de dygtige operatalenter til Kulturministeriet (Ebeltoft Kulturhus). Det er en del af musikforeningen Damucos formål at støtte unge ”up coming stars”. Koncerten er onsdag den 8. maj kl. 19.00.

Dette forår har de sangstuderende fra det Jyske Musikkonservatorium i deres musikdramatiktimer arbejdet med Tryllefløjten i et samarbejde med Århus Amatørorkester under ledelse af Asbjørn Faleide Fristad. Dette resulterer i en opførelse søndag d. 6.maj i symfonisk sal i musikhuset Århus, og et uddrag af operaen bliver spillet igen i Ebeltoft tirsdag d. 8. maj, denne gang med Frode Steengaard ved klaveret som orkester.

Tryllefløjten beskæftiger sig med menneskets længsel efter kærlighed og lærdom, samt dets søgen efter at betvinge sin egen skæbne. Forestillingen er iscenesat af adjunkt Bodil Øland, som har nyfortolket den klassiske fortælling i form af et skilsmissedrama.

Den unge Tamino får til opgave at redde Nattens Dronnings datter, Pamina, fra Sarastro (dronningens eksmand). Efter at have set et billede af Pamina, forelsker Tamino sig hovedkulds i hende! På sin vej møder han den finurlige og kærlighedshungrende Papageno, der har sin egen mission: at finde en sød kæreste. Sammen bliver de af Sarastro stillet en række prøvelser, der skal bevise deres værd.

Medvirkende er:

Tamino: Daniel Kjær Holmberg

Pamina: Maria Ringblom og Katrine Kyhl

Nattens Dronning: Cathrine Breinholt Højlund

Sarastro: Josef Gottlander

Papageno: Mikkel Baungaard Thomsen

Papagena: Clara Gunge

Monostatos: Troels Geil Thalling

De tre damer: Lise Robenhagen Hjørne, Clara Gunge, Ditte Maria Mølgaard

De tre drenge: Laura Ernø-Møller, Laura Helene Hansen og Gaia Falkenfleth.

Publiceret 05 May 2018 11:00