Sing Sing Sing kan opleves i Kulturhuset Pavillonen til september. Pressebillede

Sing Sing Sing kan opleves i Kulturhuset Pavillonen til september. Pressebillede

Koncert:

Sing Sing Sing synger

Ivan Pedersen vender tilbage til Pavillonen - men nu som en del af et band, der får store roser

Af
Søren Andersen

Kun få dage efter sangeren Ivan Pedersens succesfulde koncert i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa med sin trio, kan spillestedet nu melde ud, at der ikke er længe til hans næste optræden. Bandet Sing Sing Sing kan opleves 14. september i Centersalen.

“Glæd dig til en fantastisk oplevelse med et orkester med en fantastisk line up med nogle af de allerbedste musikere og sangere. Alex Nyborg Madsen - Lonnie Kjer - Søren Jacobsen - Sascha Dupont og Ivan Pedersen giver dig pop, rock, country, folk og meget mere af bedste skuffe,” siger Jesper Jul fra Pavillonen.

Sing Sing Sing kalder sig selv for Danmarks mest utænkelige bandkonstellation - en rocksanger-radiovært, en tidligere Grand Prix-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret 'Hit med sangen'- tv-kendis og en pop-pensionist beviser nu på sjette år sin levedygtighed.

Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower og straight pop og er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos det fremmødte publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, og med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal og kor for alle pengene.

Mange har hørt sangene fra ‘In This Together‘, det andet og seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over og på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet ‘Come Back Home' var en radiodarling og nærmest et fænomen på de sociale medier og endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tv-udsendelsen: ”Landmand søger kærlighed”.

Publiceret 05 May 2018 10:30