Tennisfolket rykker udendørs og markerer det på lørdag overalt i landet. Pressebillede

Tennisfolket rykker udendørs og markerer det på lørdag overalt i landet. Pressebillede

Tennissportens dag:

nPrøv sporten i Grenaa

Landsdækkende tennisbegivenhed rammer Grenaa lørdag 5. maj

Af
sport

 Lørdag 5. maj inviterer mere end 200 tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er Grenaa Tennisklub.

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag inviterer Grenaa Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Stadion Allé 31 til en dag med tennispil, sjove aktiviteter og hygge fra klokken 12 til 16. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan i dagens anledning kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Klokken 12 vil flaget traditionen tro blive hejst, og formanden vil skyde sommersæsonen i gang. For alle tennisspillere er standerhejsningen, som ritualet hedder, årets store begivenhed, hvor der for første gang må spilles på de udendørs baner. Selv om Grenaa Tennisklub har en indendørs bane, er det stort for medlemmerne at få lov at spille ude i det fri igen efter en lang vinter.

”Til Tennissportens Dag kan alle interesserede få lejlighed til at prøve kræfter med tennis. Alle er velkomne, og alle kan være med uanset alder og niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille tennis før, og vores trænere står klar til at hjælpe gæsterne godt i gang på banerne,” fortæller klubbens formand, Mogens Buhl Christensen.

Bag arrangementet står Grenaa Tennisklub i tæt samarbejde med Bevæg dig for Livet – Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund. Visionsleder i Bevæg dig for Livet – Tennis, Lorenz Sønderby, siger: ”Med Tennissportens Dag vil vi gerne introducere danskerne for de mange glæder og fordele ved tennis. Blandt andet er ketsjersport mere gavnligt for helbredet, end mange andre populære fritidsaktiviteter, og du kan dyrke tennis sammen som familie på tværs af generationer.”

Publiceret 02 May 2018 16:00