Mørke var helt væk i første halvleg i opgføret mod Midtdjurs og brændte tillige et straffespark i sidste minut. Foto: Lars Norman Thomsen

Mørke var helt væk i første halvleg i opgføret mod Midtdjurs og brændte tillige et straffespark i sidste minut. Foto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold:

Mørke fjumrede i 45 minutter og tabte målorgie til IF Midtdjurs

IF Midtdjurs førte med 5-1 ved halvleg, men var tæt på at blive hentet i 5-4 sejr over Mørke IF i lokalopgør i Serie 4

Af
Af Martin Schultz

I et medrivende målorgie med dramatik til sidste fløjt gav Mørke IF og IF Midtdjurs hinanden en underholdende kamp fredag aften på Mørke Stadion.

IF Midtdjurs vandt kampen med 5-4 efter at have været foran med 5-1 ved halvleg, men hjemmeholdet halede ind på gæsterne i 2. halvleg, og i det 93. Minut havde Jeppe Kusk muligheden for at udligne, da dommeren dømte straffespark til Mørke IF.

”I det 93. minut fik vi et billigt straffe, som Jeppe Kusk desværre sparkede i hænderne på IFM's keeper Lasse Walther Darling Alber Nielsen , som stod en vanvittig kamp. Det var flot, og målmanden må klart have været Kampens spiller i Midtdjurs,” siger Mørke IF's træner Tonni Kristensen.

Ifølge træneren spillede Mørke IF en elendig 1. halvleg, hvor holdet kom bagud med 5-1.

”Første halvleg var noget møg, men vi spillede en superflot 2. halvleg, hvor 20 skud på mål desværre ikke var nok. Men nu må folk tage sig sammen, hvis vi skal være med hvor det er sjovt,” siger Tonni Kristensen, hvis hold ligger på 2. pladsen i rækken efter suveræne AC Norddjurs, som har maksimumpoint efter fem kampe.

Træner slog hårdt i bordet

Inden kampen havde Tonni Kristensen talt med store bogstaver til sine spillere for at få dem til at lukke af i forsvaret. Men selv om der blev slået hårdt i bordet af  træneren, så var beskeden ikke sivet helt ind, for IF Midtdjurs scorede fem mål i 1. halvleg.

”Igen har vores modstander alt for nemt ved at score. Det var fuldt fortjent, at IF Midtdjurs førte ved halvleg, men ikke så stort som 5-1. Vi var ok med, men lavede fejl på fejl, skød bolden ud over sidelinjen og kunne ikke ramme hinanden fra 4 meter,” siger Tonni Kristensen, som kunne se Nicolai Post reducere på et langskud til 1-2,  men hans spillere vågnede ikke op, så IF Midtdjurs fortsatte med at score og førte med 5-1 ved halvleg.

Skal vågne op af skønhedssøvnen

I pausen ændrede Mørke IF taktik og gik ud til 2. halvleg i en 3-5-2 formation.

”Skulle vi se hinanden i øjnene efter kampen, skulle vi ud og bestige et kæmpe bjerg. Og sikken en halvleg vi leverede. Asker William Skytte smaskede bolden i hjørnet efter 2 minutter. Og det næste kvarter havde vi otte skud inden for målrammen. Morten Lykke Rasmussen fik sat sig igennem med 25 minutter tilbage af kampen og scorede med et flot skud i det lange hjørne. Vi fortsatte med at presse, men kunne ikke få den i kassen før Christian Post i det 85. minut scorede efter et hjørnespark. Vi troede stadig på det og fik så i overtiden det straffespark, som Jeppe Kusk desværre brændte,” fortæller Tonni Kristensen.

”Vi burde have vundet sådan en kamp set over hele kampen. Midtdjurs IF var ikke fremme i 2. halvleg, men var kloge til at tage tid ved indkast, målspark og andet,” siger Tonni Kristensen.

”Man forstår ikke, at vi kun skabte 3-4 chancer i første halvleg og så kom ud til 2. halvleg og havde 20 skud på mål, fordi vi først vågnede fra vores skønhedssøvn ved halvleg. Det skal være sådan fra start, og nu må drengene snart forstå det. Vi skal simpelthen til at være vågne fra start, for Pindstrup, som vi møder næste gang, er kommet i gang og det plejer at være nogle gode kampe mod dem. Det kan blive en lussing, hvis vi ikke er klar,” siger Tonni Kristensen. 

Morten Lykke Rasmussen blev igen valgt til Kampens spiller for en god fight og et mål.

Kampfakta

Serie 4, Pulje 68

Mørke IF - IF Midtdjurs 4 - 5 (1 - 5)

Fredag 27. april kl. 18.30 på Mørke Stadion

Målscorere:

0 - 1 Martin Lindberg (3. min.)

0 - 2 Lasse Danielsen (15. min.)

1 - 2 Nicolai Post (20. min.)

1 - 3 Lasse Danielsen (25. min. straf.)

1 - 4 Martin Lindberg (35. min.)

1 - 5 Lasse Danielsen (38. min.)

2 - 5 Asker William Skytte (48. min.)

3 - 5 Morten Lykke Rasmussen (60. min.)

4 - 5 Christian Post (80. min.)

Mørke IF's holdopstilling:

 1. Asker William Skytte
 2. Christian Post
 3. Emil Anker
 4. Emil Møller
 5. Jeppe Emil Kusk
 6. Jonas Malik Djouahra
 7. Jwan Osman
 8. Marc Poulsen
 9. Morten Lykke Rasmussen
 10. Nicolai Post
 11. Payam Moradi
 12. Peter K. Møller
 13. Rasmus Münster
 14. Simon Toft

IF Midtdjurs' holdopstilling:

 1. Framarz Karimi
 2. Heinrich Rønde
 3. Lasse Danielsen
 4. Lasse Walther Nielsen
 5. Martin Lindberg
 6. Mathias Helbo
 7. Mathias Nybro D. Jensen
 8. Michael Stegger Jensen
 9. Nedal Hameed
 10. Rasmus Kofoed
 11. Rune Bach
 12. Tobias Juhl Thomsen
 13. Victor Elgaard Toft

Publiceret 02 May 2018 09:36