New Orleans-jazz og gamle John Mogensen klassikere er på programmet når Creole Cats kommer til Hotel Marian lørdag den 5. maj.

New Orleans-jazz og gamle John Mogensen klassikere er på programmet når Creole Cats kommer til Hotel Marian lørdag den 5. maj.

Jazzfrokost:

Creole Cats på Hotel Marina

Det er et nyt bekendtskab for medlemmerne i Djurslands Jazzklub, når bandet Creole Cats lørdag den 5. maj står på scenen på Hotel Marina til årets tredje jazzfrokost. Og det bliver også jazzmelodier, som på mange områder er anderledes end dem, publikum normalt hører. Godt nok har Creole Cats hentet de fleste af numrene på den brede repertoire-liste ud af New Orleans-jazzen, men den bliver i stort omfang suppleret med den danske evergreens som ”Sidder på et værtshus” og ”Så længe jeg lever”. Bandet siger selv, at de blander tingene og ved siden af den regulære New Orleans-stil, så er Louis Prima og Louis Jordan blandt forbillederne. For en gangs skyld vil boogie-musikken få en ikke uvæsentlig plads i koncerten. Creole Cats kommer fra jazzglade Silkeborg, og besætningen er: Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal, Kim Jensen, klarinet, alt-, tenor-, baryton-sax, og vokal, Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal, Ivan Laugesen, kontrabas, og Mads Holck Mogensen, trommer og vokal. Tilmelding til spisning er nødvendig, og skal ske de sædvanlige steder senest d. 2. maj kl. 18. -CWK

Publiceret 02 May 2018 10:30