Jeppe er tilbage på den lokale musikalske scene - 13 år efter sin debut ved en minikoncert i den kommunale musikskole i Auning. Foto: Benedicte Boesen

Jeppe er tilbage på den lokale musikalske scene - 13 år efter sin debut ved en minikoncert i den kommunale musikskole i Auning. Foto: Benedicte Boesen

Sommerfesten:

Jeppe spiller i Teltet

Fire dages fest i Auning indledes med byens første klovneløb til fordel for hospitalklovnes indsats for børnene

Når fire dages gedigen, gammeldags sommerfest i Auning sætter punktum lørdag 12. maj, så bliver det med live-musik i det store telt på festpladsen ved idrætscentret.

Tilbage på den musikalske scene er en af byens unge musiktalenter, Jeppe Feldbæk, der havde sin debut med guitar og sang kun 11 år gammel.

“Jeg fik dengang at vide. Nå, der kommer nok en ny Larsen. Og det var da meget sjovt. Og det gik jo rigtig godt”, fortæller Jeppe, der i mellemtiden er blevet 24 år gammel.'

Og altså har spillet musik i de 13.

Han havde sin debut ved en minikoncert i den kommunale musikskole i Auning, hvor han fik undervisning i syv år.

En af hans lærere var Nicolai Huse Jacobsen, som han for nogle år siden havde fornøjelsen af at være på scenen sammen med til “Country Night på Djursland” i Blåhvalen i Hevring.

Her fik den unge Jeppe et par numre sammen med aftenens hovednavn Bjarke & Blue Boots”, hvor Nicolai var en del af bandet.

De senere år har Jeppe lagt musikken lidt på hylden for at koncentrere sig om sin uddannelse i Herningcentret.

Og han skal her til fagprøve og eksamen 27. maj og kan så kalde sig salgsassistent med speciale i herretøj.

Populær sing-along

Tilbage til den meget unge Jeppe, der efter sin debut som 11-årig, i de følgende teenageår spillede til rigtig mange arrangementer både hjemme i Auning men også udenbys forskellige steder på Djursland.

Udover at mestre guitarspillet viste det sig hurtigt, at han trods sin meget unge alder allerede da havde evnen til at komme ud over rampen og nå sit publikum. Og viste store evner som entertainer. Og så skrev han også selv nogle af sine sange.

Ved sommerfesten i Auning er programmet lagt an på det skal være populær singalong musik.

Numre som alle kan synge med på. Og fra repertoiret nævnter Jeppe sange som “Sømand ombord”, “Kald det kærlighed”, House og The Rising Sun”, “Stand by Me”, “Kvinde Min”, “Vimmersvej” og mange flere af samme populære musikalske skuffe.

Jeppe lover også, at han synger en enkelt eller to af sine egne sange.

De røde næser kommer til at præge det første “klovneløb” i Auning onsdag 9. maj.

De røde næser kommer til at præge det første “klovneløb” i Auning onsdag 9. maj.

For hele familien

De fire dages festligheder i Auning indledes allerede onsdag 9. maj, hvor der står “klovneløb” på programmet med start på Mølletorvet kl. 17.30, hvor der bliver masser af røde næser og indtil flere klovne.

Idrætsforeningen tager herefter over med et bredt program for de næste tre dage. Torsdag 10. maj sættes alle sejl til med et program, der blandt andet omfatter bagerumsmarked, damefrokost og spilleaften for herrer og sluttes af med fælles underholdning med musik af “Skoleskibet” og DJ Raven.

På andendagen fredag er børnene i fokus med børnedisko, ansigtsmaling, børnedans og posefest for de unge.

Finaledagen omfatter bankospil ved jagtforeningen, motionsbanko, høvdingebold, agurkturnering og aftenfest i teltet med Jeppe og DJ Raven.

Torsdag og lørdag er der også fodbold på stadion.

Publiceret 01 May 2018 07:30