Det nye medlem af bestyrelsen Ole H. Bendixen sammen med den nye formand for “Det kreative Hus”, Bent Rolfsted, der sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer kaster sig over en række meget konkrete arbejdsopgaver.

Det nye medlem af bestyrelsen Ole H. Bendixen sammen med den nye formand for “Det kreative Hus”, Bent Rolfsted, der sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer kaster sig over en række meget konkrete arbejdsopgaver.

Ny ledelse:

Idemanden er ny “kreativ” formand

Initiativtager til projektet, Bent Rolfsted, afløser Paul Busk Jensen som ny formand for “Det Kreative Hus”

Det blev initiativtageren til projektet “Fremtidens Værksteder”, Bent Rolfsted, St. Sjørup, der overtager formandsposten i “Det Kreative Hus”, der har adresse på Hovedgaden 45 i Allingåbro.

“Huset”, der har hjemme i Esbensens tidligere møbelforretning, har på rekordtid gjort sig kendt som lidt af en hurtigløber i dag med omkring 50 faste brugere med stande og arbejdende værksteder bredt indenfor hobbyarbejder på højt niveau, kunsthåndværk og gamle håndværk.

Paul Busk Jensen, Allingåbro, fortsætter som medlem og ambassadør for projektet og vil påtage sig ad-hoc projektledelse, når det vedrører forbindelse til erhvervslivet.

Han har set sig nødsaget til at trække sig fra formandsposten og bestyrelsen, da hans arbejde for den tyske virksomhed Röchling kræver flere rejsedage udenlands, ligesom hans øvrige private erhvervsvirke kræver mere tid.

Bent Rolfsted er initiativtager til projektet, der i dag er “Det Kreative Hus”.Hanhar hidtil arbejdet med forskellige opgaver i forbindelse med opbygningen af huset og dets mange forskelligartede aktiviteter.

Under overskriften “Fremtidens Væksteder” meldte tilflytteren Bent Rolfsted sig på banen tilbage i 2012. Her gik han i gang med at netværke og finde personer fra den vestlige ende af Norddjurs, der ville være med til at opbygge et fællesskab omkring et aktivitetssted med værksteder, hvor deltagere kunne udfolde deres kreative evner i et fællesskab af social nærhed og faglig kunnen.

De øvrige medlemmer af bestyrelsen er Leo Petersen, Allingåbro, næstformand, Kim Bjerg. Allingåbro, sekretær, Ole H. Bendixen, Rygårde og Niels Nielsen, Allingåbro.

Ny erfaren mand på holdet

Den nye mand i ledelsen af “Det Kreative Hus” er 72-årige Ole Bendixen. af mange på nordkysten af Djujrsland, hvor han har boet siden 1984, kendt som “Ole Sømand”.

Han er århusianer af fødsel rog fik sig en uddannelse som maskinmester i 1970èrne, hvorefter han drog på landfart til alverdens havne.

Først med ØK og siden med en række andre store rederier frem til midten af 1980èrne. Inden han begyndte at undervise på AMU Center Djursland i 23 år, havde han lige en kort tid på linjen mellem Aarhus og Kalundborg på færgerne “Niels Pors” og “Peder Klim”.

Ole Bendixen har haft sin gang i “Det Kreative Hus” i et par år og har fungeret som bindeled mellem de daglige brugere og bestyrelsen.

“Jeg skal lige finde mine ben og de muligheder, der er. Men muligheder er der i hvert fald. Nu gælder om at få sat nogle målbare mål op og arbejde sig frem.

Det er den nye formand Bent Rolfsted enig i og det er nu den fremtids-strategi, der nu skal pejles ind efter i bestyrelsen.

“Vi skal bruge vores kræfter bedst muligt og i første omgang gå efter de mål, der er realiserbare”, mener Ole Bendixen, der har en del foreningserfaring at trække på som medlem af bestyrelsen for Bønnerup Strand Bådelaug og Veteranforeningen i Aarhus, ligesom han var med til at starte Classic Race i “smilets by”.

Ole nyder for en stund hvilen i en af de flotte renoverede møbler i et af husets mange værksteder, hvor de er stor aktivitet ugen igennem. r

Ole nyder for en stund hvilen i en af de flotte renoverede møbler i et af husets mange værksteder, hvor de er stor aktivitet ugen igennem. r

Publiceret 01 May 2018 11:30