Årets Fortjenstpokal i Ørsted IF gik til klubbens kasserer Birgitte Riis for hendes ukuelige indsats for alle i klubben.

Årets Fortjenstpokal i Ørsted IF gik til klubbens kasserer Birgitte Riis for hendes ukuelige indsats for alle i klubben.

Foreningsliv:

Rougsø KFUM takker nej til tættere samarbejde

Ørsted IF arbejder videre med samarbejde med Vivild og Allingåbro

I et år præget af “sikker drift” og med en lille medlemsfremgang i flere afdelinger, står på minussiden, at det ikke er lykkedes at etablere et tættere samarbejde - eventuelt et foreningsfællesskab med Rougsø KFUM Håndbold.

“Men vi håber stadig, at tanken vil modnes og blive taget op igen”, sagde Henning Hansen i sin formandsberetning i Ørsted IF.

Fodboldafdelingen har travlt med at organisere samarbejdet med Allingåbro og Vivild.

“Det kan være, at tiden er løbet fra ideen med en fodboldafdeling i Ørsted IF. Måske skal vi skabe lettere vilkår for samarbejdet med de andre fodboldforeninger ved netop af udskille fodbolden organisatorisk fra resten af idrætsforeningen. Ellers havner vi måske i en ny “bøvlet situation” - lidt lignende den foreningen har gennemlevet med Holbæk IF og Rougsø FF”, var formandsordene til dette punkt.

De enkelte afdelingers regnskaber blev alle godkendt, dog med nogle bemærkninger om, at nedgang i fodboldafdelingens sponsorindtægter er lidt bekymrende. For at kompensere for de manglende sponsorkroner er fodboldafdelingen begyndt at omdele reklamer.

Fortjenstpokalen gik til foreningens kasserer Birgitte Riis.

Publiceret 01 May 2018 20:00