Når man tanker med ok-kortet i Mørke, kan man vælge at støtte IF Ådalen - gratis.

Når man tanker med ok-kortet i Mørke, kan man vælge at støtte IF Ådalen - gratis.

Foreningsliv:

12.000 kroner til IF Ådalen fra OK

Når man tanker hos OK i Mørke, støtter man samtidig IF Ådalen, hvis man har valgt at være sponsor. Det er der mange, som har gjort. Og det betyder nu, at IF Ådalen har fået 12.000 kroner i sponsorindtægt fra OK. Et beløb man er mere end tilfreds med i klubben.

”Vi har ca. 530 medlemmer, og heraf er flertallet børn og unge, som vi primært støtter med aftalen. En aftale vi er meget glade for” fortæller formanden for IF Ådalen Søren Langdahl Grønning og fortsætter:

“Vi bruger vore sponsorkroner på primært fodbold og håndbold til beklædning og rekvisitter, da vi har rigtig mange børn og unge medlemmer i de to afdelinger. Men vi bruger også nogle af midlerne på gymnastik, som har fået et stort børnehold og opvisningshold. Vi støtter også nye ideer og tiltag, så vi fortsat kan udvikle vores forening.”

Pengene har OK's kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre- beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Publiceret 01 May 2018 11:00