Koedtømreren har igen i år vundet prisen som Årets Tømrer. En pris, ejer Kasper Salling Bang er meget stolt af. Foto: Stine Østergaard

Koedtømreren har igen i år vundet prisen som Årets Tømrer. En pris, ejer Kasper Salling Bang er meget stolt af. Foto: Stine Østergaard

Årets Tømrer:

Koedtømreren er kundernes favorit

Igen i år er Koedtømreren blevet kået til årets tømrer. En pris, der er baseret på kundernes egne anbefalinger

Af
Stine Østergaard

For tredje gang løb Kasper Salling Bangs firma Koedtømreren med prisen som årets tømrer (10+ ansatte) ved Årets Håndværker awarden i Cirkusbygningen. Det er 7. gang, statuetten uddeles.

“Vi vandt også i 2015 og 2016. Vi måtte lige undvære pokalen sidste år,” smiler Kasper Salling Bang.

Finalisterne bliver valgt ud fra de tømrerfirmaer i landet, der har bedst score på anmeld-haandvaerker.dk – en slags Trustpilot for håndværkere. Kunder, som har fået lavet en opgave af en håndværker kan gå ind og lave en anmeldelse bedømt på forskellige parametre som pris, kvalitet, kundeservice og oprydning.

Koedtømreren har en score på 4,9 på en 1-5 skala.

“Så det må siges at være rimeligt fornuftigt. Det er svært at gøre bedre. Vi prøver også at gøre rigtig meget hele tiden for at følge opgaverne til dørs og sikre os, at folk har fået det, de har forventet... og måske endda lidt mere.”

En motivationsfaktor

Det er da også en pris, som de hvert år går efter. For kunderne ser det som en tryghed, at et tømrerfirma har haft andre tilfredse kunder.

“Vi bruger det i dagligdagen som en motivationsfaktor. For at have noget, vi holder os selv lidt op på Det giver sig selv at vi har motivation for at skabe tilfredse kunder. Men det er klart, kan man måle det, så er det lidt nemmere for folk at gennemskue. De fleste svende følger trofast med i, når der bliver lagt nye anmeldelser ind på de opgaver, de har været på,” fortæller Kasper Salling Bang.

Prisen er et skulderklap til alle i firmaet.

“Det er altid rart at vide, når man gør det godt – uanset om man sidder på kontor eller er ude og banke søm i,” siger han.

Et firma med vokseværk

I 2011 overtog Kasper Salling Bang firmaet fra sin morfar, der dengang var eneste mand i firmaet. Nu er der 25 ansatte, både på kontor og værksted.

“Man kan godt mærke, at mange har været inde og læse de her anmeldelser. Det giver en tryghed at vide, at andre er tilfredse med os og har fået lavet et godt stykke arbejde,” siger Kasper Salling Bang.

Den øgede omtale gør godt for firmaet, der har projekter i det meste af Østjylland. De kunne endda sagtens udnytte den øgede omtale endnu mere.

“Vi kunne godt sætte hårdere ind, men ordrebogen ser også bare rigtig fornuftig ud. Det giver heller ikke meget mening bare at give den 120 procent gas, og så kan vi alligevel ikke håndtere det.”

Stadig lokale og private

Selvom der er kommet en del flere af de store projekter i ordrebogen for eksempelvis Syddjurs Skole, 28 demensboliger i Kolind, et stort kontor på 3000 kvm ude i Skejby, 61 elevboliger for Randers Tekniske Skole og entre entreprenøropgaver, så er de lokale kunder stadig værdsat. Det bliver Koedtømreren aldrig for stor til.

“Den private kunde, der ringer med et dørhåndtag eller en termorude, der skal skiftes, det vil vi rigtig gerne stadigvæk. Og har også afsat ressourcerne til det,” siger Kasper Salling Bang.

Publiceret 01 May 2018 19:00