Tom Søndergaard (th.), der her ses sammen med tidligere rektor for Rønde Gymnasium, Per Knudsen, er tilbage som leder på Rønde Privatskole, indtil en nye ledelse er på plads. Arkivfoto

Tom Søndergaard (th.), der her ses sammen med tidligere rektor for Rønde Gymnasium, Per Knudsen, er tilbage som leder på Rønde Privatskole, indtil en nye ledelse er på plads. Arkivfoto

Skole:

Rønde Privatskole har givet ledelsen silkesnoren

Bestyrelsesformand Tommy Larsen siger kort til Lokalavisen, at afskedigelserne skyldes samarbejdsproblemer over længere tid

Af
Af Lars Norman Thomsen

Bestyrelsen på Rønde Privatskole - den tidligere Rønde Gymnasiums Grundskole - har afskediget skoleleder Torben Märcher og viceskoleleder Hanne Raun.  Torben Märcher startede i lederjobbet 1. januar 2016.

En fåmælt bestyrelsesformand Tommy Larsen siger til Lokalavisen, at "afskedigelserne skyldes samarbejdsproblemer over længere tid."

"Men der kommer en pressemeddelelse fredag, hvor bestyrelsen forklarer, hvorfor vi har valgt at afskedige ledelsen," siger Tommy Larsen.

Tidligere afdelingsleder for Rønde Gymnasiums Grundskole og skoleleder for Rønde Privatskole, Tom Søndergaard, der ellers gik på pension i april 2015, er tilbage igen. Han er konstitueret i stillingen frem til, at en ny ledelse kan tiltræde.

Bestyrelsesformanden siger, at lederstillingen bliver slået op, men også at han ikke på nuværende tidspunkt ved, hvornår det vil ske.

"Vi skal selvfølgelig have en ny ledelse, men jeg kan ikke sige, hvornår vi har den på plads," siger Tommy Larsen.

Rønde Privatskole er en tresporet overbygningsskole bestående af 7.-9. og 10. klasse. Der går cirka 250 elever på skolen.

I august 2010 blev Gymnasiet og grundskole adskilt. Rønde Gymnasium blev et offentligt gymnasium og grundskolen blev ændret til den private, selvejende institution "Rønde Privatskole".

Publiceret 15 March 2018 09:13