Benny Dahlerup ses her i de flotte lyse og indbydende lokaler på Kærvej 12B. På messen møder han op med et par mega tv-skærme i 65 til 75 tommers klassen.

Benny Dahlerup ses her i de flotte lyse og indbydende lokaler på Kærvej 12B. På messen møder han op med et par mega tv-skærme i 65 til 75 tommers klassen.

Forårsmesse:

Høj faglighed er garanti for fremtiden

Solidt håndværk og god personlig service.

Det er nøgleordene for Benny Dahlerup, der siden 2002 har drevet selvstændig virksomhed - Benny Dahlerup Radio & Tv i Ørsted.

Og her 16 år efter er Benny fuld at optimisme for fremtiden.

“Det skal nok gå for vores vedkommende. Ingen problemer i det. Vi er håndværkere og så bor vi i et rigtig godt område, hvor folk støtter op om lokale virksomheder.

Benny Dahlerup er naturligvis igen i år med på Forårsmessen i Rougsøhallen.

“Det er for os det bedste sted at komme. Vi får snakket med en masse mennesker og vi får altid en masse arbejde med os hjem fra messen”.

Benny Dahlerup er fra Ørsted. Han blev i 1984 uddannet som radiomekaniker hos Hans Langballe i Ørsted. Og netop uddannelsen som radiomekaniker er for Benny i dag “guld”.

“Det betyder, at vi der står med den uddannelse - og fra en tid, hvor vi lærte at reparere på komponentplan - har noget, som ikke ret mange kan byde ind med i dag.

Siden blev det mere at skifte moduler men uden at have den samme faglige basis.

Benny Dahlerup fortæller, at meget naturligvis har ændret sig hen over årene.

Gøre det vi er bedst til

 

“Men det betyder ikke noget. Vi siger ikke nej til en opgave. Vi skal ikke ud og konkurrere på priser med de store på nettet og de store centre. Vi skal gøre det vi er bedst til. Og som ikke ret mange andre kan”.

Det er her Benny Dahlerup begrunder sin optimisme for fremtiden, da der bliver stadig færre og færre virksomheder, som hans egen, der har den brede faglige ekspertise at byde ind med.

At han nok ikke har helt uret fortælles også i det forhold, at de i 2002 var fem i firmaet og det har der været uafbrudt lige siden.

 

Og alle har været med i mere end 10 år.

Efter en række gode år med firmaadresse i boligkvarteret Skalbakken, flyttede Benny forretningen en kilometers penge til adressen Kærvej 12 B, hvor et tidligere kornlager blev bygget om til en super-butik med store og rummelige værkstedsforhold.

“Det er hver dag en fornøjelse at komme på arbejde i de her omgivelser”, forklarer Benny Dahlerup.

I dag er der kommet mange nye arbejdsopgaver til, blandt andet mange landbrugskunder, der har brug for servicering og arbejde på de mange tekniske anlæg, der findes i næsten enhver større landbrugsmaskine.

Benny Dahlerup Radio & Tv har også flere store virksomheder som kunder, blandt andet tyrecentralen i Drastrup, der har avanceret elektronik til sædsortering, der meget gerne skal fungere. Og det hele tiden, da medarbejderne ellers ikke har noget at lave.

Publiceret 15 March 2018 18:00