Optimismen er fortsat stor i Hornslet IF før de tre sidste og afgørende turneringsrunder. Foto: Hornslet IF

Optimismen er fortsat stor i Hornslet IF før de tre sidste og afgørende turneringsrunder. Foto: Hornslet IF

Divisionshåndbold:

God fight holder liv i håbet hos Hornslet IF

Hornslet IF’s damer i 2. Division spillede uafgjort 28-28 i kamp med dramatisk afslutning mod Søndermarkens IK og kæmper videre for at undgå direkte nedrykning

Af
Af Martin Schultz

Håbet lever hos Hornslet IF's divisionsdamer efter at holdet tirsdag aften spillede 28-28 mod Søndermarkens IK fra Viborg efter at have været bagud med 15-12 ved pausen.

I et tæt og taktisk præget opgør med mandsopdækning af nøglespillere på begge hold sluttede Hornslet IF bedst. De sidste 45 sekunder var ”sindssygt hektiske”, og Hornslet burde ifølge træner Max Ørum Christensen havde vundet kampen på en stor chance blot få sekunder før dommernes slutfløjt.

”Med kun fem sekunder igen var Julie Svendsen helt fri på stregen, men blev skubbet af en modstander under springet. Det vil vi normalt taksere til både rødt kort og straffekast, men dommerne dømte ikke noget,” siger Max Ørum Christensen om den situation ved stillingen 28-28, som bragte gemytterne i kog i Hornslethallerne.

”Vi følte os snydt og dårligt behandlet. Det gav drama og tændte op under følelserne, for det er svært, når resultatet er så vigtigt,” siger Max Ørum Christensen, som dog er tilfreds med at holdet fik et point og nu ligger a point med Silkeborg-Voel KFUM på trediesidstepladsen og stadig spiller med om at undgå nedrykning.

Hele holdet kæmpede

”Kampen bølgede frem og tilbage hele vejen,” siger Max Ørum Christensen, som så sit hold spille en dårlig første halvleg. Hornslet IF var bagud med seks mål i løbet af 1. halvleg, men fik reduceret til at være bagud med 15-12 ved halvleg.

”Til gengæld spillede holdet i 2. halvleg noget af det bedste vi har set i denne sæson,”

”Vi var foran fra 10 minutter ind i 2. halvleg og resten af kampen, men det var sindssygt tæt med føringer på et enkelt mål. Vi brændte store chancer, men hele holdet kæmpede, så blodet næsten sprøjtede. Det var en fornøjelse at være træner. Alle gjorde det godt, og alle kom på scoringslisten,” siger Max Ørum Christensen.

Holdet måtte undvære målmand Ida Egendal på grund af sygdom, så Malene Breinbjerg stod hele kampen, mens veteranmålmanden Karin ”Goofy” Rasmussen endnu engang sprang til og tog plads på bænken.

Drømmen lever endnu

Med det ene point lever håbet endnu for at undgå en direkte nedrykning.

”Vi spillede vores chance og drømmen lever endnu. Vi har nu tre kampe vi skal vinde. Og spiller holdet som i 2. halvleg, så vinder vi kampene,” siger Max Ørum Christensen.

Hornslet IF skal i kamp næste gang 18. marts og bruger kamppausen til at bygge videre på den gode indsats i 2. halvleg af kampen mod Søndermarkens IK.

Næste modstander er Sæby HK på hjemmebane, inden Holstebro Håndbold og Aalborg HK venter på udebane.

2. Division Damer Pulje 1

Hornslet IF - Søndermarkens IK 28-28 (13-12)

Tirsdag 6. marts kl. 19.30 i Hornslethallerne

 

Hornslet IF's holdopstilling:

  1. Mai Søgaard Bang
  2. Anne Christine Qvortrup
  3. Sara Thrue
  4. Ann Ørum Christensen
  5. Therese Due
  6. Simone Handberg Pedersen
  7. Julie Kristine Svendsen
  8. Malene Breinbjerg
  9. Linda Assing Christensen
  10. Karin Rasmussen

Publiceret 08 March 2018 09:21