Lübker genåbner golfbanen på Djursland.

Lübker genåbner golfbanen på Djursland.

Lübker Golf genåbner efter konkurs

Golfbanen på Djursland genåbner efter midlertidig lukning

Efter et par måneder uden golf på den prestigefyldte golfbane Lübker Golf Club er der nu godt nyt til medlemmerne og de mange gæster, der finder vej til golfbanen midt på Djursland ved Nimtofte.

Lübker Golf Resort oplyser i en pressemeddelelse, at resortejer Carl Aage Nielsen har besluttet at genåbne golfanlægget, når sæsonen indledes omkring 1. april.

Konkursbegæringen i januar fulgte efter længere tids uenighed og forhandlinger mellem Carl Aage Nielsen og resortets grundejere, der ikke kunne blive enige om, hvordan resortet med flere hundrede boliger tilknyttet skulle drives videre. 

LÆS OGSÅ: Konkurs: Slut med golf på Lübker i denne omgang

Ejerens beslutning om at genåbne kommer efter, at de tre grundejerforeninger på resortet har vedtaget en sammenlægning af foreningerne. Dette var en forudsætning for, at resortet i samarbejde med grundejerne ville arbejde videre på at genåbne golfanlægget, skriver Lübker Golf Resort i pressemeddelelsen. 

"Målet på længere sigt er at arbejde for en ny foreningsdrevet golfklub på stedet. 2018 bliver et mellemår, hvor det er resortet, der driver golfanlægget med assistance fra en styregruppe bestående af medlemmer fra den tidligere klub inklusive formanden Thomas Kylling og Morten Thuen fra pro-shoppen," siger resortejer Carl Aage Nielsen.

Han håber på opbakning fra grundejerne og de tidligere medlemmer af golfklubben, der kan blive medlem igen på samme økonomiske betingelser som tidligere.

"Og så skal vi have igangsat arbejdet med dels at rekruttere nye medlemmer, dels at skaffe sponsorer og arrangementer, så det er muligt at sikre økonomien og opretholde det høje kvalitetsniveau, som både medlemmer og greenfeegæster er forvænt med," siger Carl Aage Nielsen.

Resten af resortet med wellness, fitness og restaurant har været åben og drevet videre uafhængig af den midlertidige lukning af golfanlægget.

jr

 

Publiceret 07 March 2018 07:00