Cheftræner Tonni Kristensen (yderst tv.) tror på en god sæson Mørkes bedste seniorspillere i Serie 4. Foto: Mørke IF

Cheftræner Tonni Kristensen (yderst tv.) tror på en god sæson Mørkes bedste seniorspillere i Serie 4. Foto: Mørke IF

Seriefodbold:

Optimisme i Mørke trods spillerafgang

Mørkes cheftræner Tonni Kristensen øjner en god sæson for Mørkes bedste seniorspillere, selvom et par støttespillere er ude på ubestemt tid

Af
Af Lars Norman Thomsen

Mørke IF havde 18 seniorspillere samlet til nytårsappel forleden. Et par faste støtter manglede i flokken: Jonas Jensen, fast mand på førsteholdet i sidste sæson, har valgt at holde pause, mens Akam Moradi, ligeledes en af krumtapperne i sidste sæson, er blevet opereret i ryggen og ude i fire måneder.

Hjalte Søgaard har også rygproblemer og er tvivlsom lige nu og her, mens Søren Abildgaard og Sebastian Gerberg har bosat sig i Aarhus, så deres fremmødefrekvens er muligvis ikke stabil, ifølge cheftræner og rorgænger i Mørke IF, når det gælder fodbold, Tonni Kristensen.

Han kan glæde sig over, at forsvarsspilleren Jacob Andersen, der ikke har spillet i nogle år, er tilbage på fodboldbanen sammen med muligvis yderligere et par spillere.

“Vi er blevet lidt smallere men har stadig en god trup,” siger Tonni Kristensen.

Vil med i toppen

“Jeg har meldt ud til spillerne, at jeg mener, vi skal være med i den sjove ende i Serie 4, men så skal vi også undgå skader og have målmanden klar i alle kampe, så ser vi sidst på sæsonen, hvad vi skal gå efter. Det bliver hårdt med 20 kampe inden sommerferien, men hvis vi kan undgå skader, skal det nok gå,” siger en fortrøstningsfuld Tonni Kristensen, der glæder sig til at møde lokale modstandere i Serie 4: AC Norddjurs/GBIF, IF Midtdjurs, Kolind/Perstrup IF, Pindstrup IF, Skødstrup, TRIF og Åstrup/Hammelev IF.

“Vi kommer til at skulle arbejde stenhårdt hver gang for at få point,” vurderer Tonni Kristensen.

Træningslejr i Vigsø

Mørke IFs seniortrup skal på træningsweekend i marts i Vigsø Feriecenter, hvor Nørager (Serie 3) og Alliancen (Serie 4) er klar på en duel.

Truppen træner hver mandag og onsdag på Mørke Skole, indtil banerne åbner ved Mørke Idrætscenter.

“Jeg har forlænget min aftale med Mørke IF et år mere, og derfor har jeg også bedt om hjælp, da Erik Maler (holdleder, red.) ikke altid kan være med på grund af arbejde,” siger Tonni Kristensen.

Et andet klub-ikon, Peter Møller, er trådt til som hjælpetræner men er stadig en del af spillertruppen.

Mørke IF arbejder på at få et oldboys 32+ stablet på benene i foråret med Mads Højfeldt Obenhausen som boss.

Publiceret 27 February 2018 15:58