Debat:

Skift læge nu - hvis?

Af Flemming Kattrup, Strands Havvej 18, Knebel:

“Der er pt. en virus-epidemi i gang og på landsplan, men ind til nu er kun én befolkningsgruppe inficeret – nemlig lægestanden.

Man mener at kunne fastslå smittekilden som kommende fra medicinalindustriens opholdssteder, hvilket ikke gør bekæmpelsen lettere.

Det kan konstateres, at første smittede person her i DK var lægernes formand, men har med lynets hast bredt sig til den samtlige praktiserende lægestand plus til dens forskellige, men lidet kendte eller hidtil upåagtede underafdelinger inden for forskning.

Det er ikke lykkedes at opklare, hvor og på hvilket tidspunkt i karrieren formanden fik virussen overført, men onde tunger påstår, det var på et eller andet eksklusivt kursusophold i USA eller Schweiz med her deltagelse af personer fra den glade giver-industri.

Smitten kan som sådan ikke overføres til almindelige mennesker, men følgevirkningerne på samfundsordenen er enorme og yderst skadelige og aldeles ikke smertestillende på de personer, der nødsages til at frekventere de virusbefængte.

Her lammer den til gengæld al fornuftspræget og medmenneskelig tankegang og efterlader totalt og menneskeligt set følelseskolde individer, der hallucinerer med søgte moralske opstød tangerende til hyklerisk hjernespind.

Trods alt godt, at man netop for nylig har bevilliget ekstra penge til psykiatrien, idet der må forventes stor tilstrømning og behov for behandling af de virusbefængte.

Virussen var allerede i anmarch for et par år siden, da én – sågar professor fra det østjyske – tordnede mod e-cigaretter. Rygtet vil vide, at han havde aktier i såvel Nikotinell som Nicorette og derfor så indtægterne fra den medicinale velgørenheds-oplysnings-industri falde drastisk, hvis denne cigaret fik overtaget.

Søgte og opdigtede moralske opstød kendetegner ligeledes virus-forløbet.

Disse havde til gengæld været på sin plads, da samme stand fortsatte med at udskrive rygeafvænningsmedicinen Champix og Zyban på trods af mistænkelige dødsfald i nabolandet Sverige og meget, meget værre i USA og ikke mindst England:

I hundredvis af dødsfald, selvmordsforsøg, dybe depressioner og kronisk opståede og uforklarlige skadelige bivirkninger og invaliditeter, men som ikke beviseligt kom til almenhedens kendskab. Man måtte nøjes med mistanken.

Man kan ikke fortænke en mulig ophavsmand i ikke at ville poste penge i noget, der kunne blive ens egen død eller få økonomikurven til at dykke katastrofalt.

Som spurgt: Hvor var dengang lægernes ellers nu meget snakken og bortforklarende moral?

Tankevækkende, at ikke en eneste læge står frem og taler Rom midt imod.

Og dog vel forståeligt, idet praksis er og har altid været, at kritiserer du som almindelig læge det, som nu engang er vedtaget som 'ordensreglement' på borgen, så kan du godt glemme alt om at blive udnævnt til overlæge.

Vent til bagefter som en Peter C. Gøtzsche og en Uffe Ravnskov så klogeligt har gjort det.”

Publiceret 20 January 2018 12:31