Rapunzel stikker af med en bandit i Disneys nye store eventyr, To på flugt - Et hårrejsende eventyr.

Rapunzel stikker af med en bandit i Disneys nye store eventyr, To på flugt - Et hårrejsende eventyr.

Ugens film i Kom-Bi

Uge fire byder på gensyn med Susanne Biers Golden Globe-vindende "Hævnen" og en forpremiere på den nyeste Disneyfilm i Kom-Bi, Hornslet.

To på Flugt – Et hårrejsende Eventyr – 3D

Der er fuld fart over feltet i Walt Disneys nye animerede musical-action-komedie om en pige med en imponerende gylden hårpragt på over 20 meter. Som baby blev prinsessen Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og har siden været holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun har drømt om det store eventyr. Nu, da hun er blevet en både kreativ og viljestærk teenager, kaster hun sig ud i sit livs mest hårrejsende flugt-eventyr i selskab med den charmerende og handlekraftige bandit Flynn Rider.
Forpremiere i Kom-Bi 29. og 30. januar.

Hævnen

Susanne Biers Golden Globe-vinder. Biografklub Danmark. Anton arbejder i Afrika for en nødhjælpsorganisation, men hans hjem er i Danmark, hvor han har to sønner. Ægteskabet med sønnernes mor, Marianne, er kuldsejlet, og Marianne og Anton skal nu vænne sig til at leve uden hinanden. Samtidig finder parrets ældste søn sammen med klassens nye dreng, og det venskab får konsekvenser for alle.
Igen i Kom-Bi torsdag 27. januar.

Klovn – The Movie

Langt om længe ser det nu ud til, at den ellers så overbærende Mia har fået nok af Franks manglende rygrad og situationsfornemmelse. For at bevise sit værd som mand og forsørger stjæler Frank sin nevø Bo og slæber ham med på sin og Caspers kanotur op ad Gudenåen. Ændringen passer skidt ind i Caspers kram, da hans eneste formål med turen er at knalde sig halvt fordærvet på et luksusbordel nær Silkeborg.

Alt hvad du har

Lisa Jorgensons kæreste Manny er kvik til at kaste bolde - og ikke så meget andet. Men så render hun på en gammel bekendt: finansmanden George, hvis karriere er på vej ned i kloakken. Da Lisa præsenterer George for Manny, ligger trekantsdramaet lige til højrebenet - for måske er Lisa bedre tjent med en kejtet, men klog forretningsmand end en dum, blond baseballspiller? Komedie med Reese Witherspoon, Jack Nicholson og Owen Wilson.

Due Date

Stakkels Peter Highman. Hans kone i L.A. skal føde om fem dage, men problemerne tårner sig op allerede i Atlantas lufthavn, hvor Peter får byttet sin mappe ud med en anden. I flyet lykkes det sidemanden, den omvandrende katastrofe Ethan, at få dem begge smidt af, hvorfor den noget anspændte Peter er tvunget til at få et lift vestpå i Ethans lejebil. - Og så går alting først virkelig galt.

Min Søsters Børn vælter Nordjylland

Onkel Eriks teorier om fri opdragelse skal stå deres prøve, da han omdanner en tidligere krigsbunker i Jylland til et center for familieterapi. Hans største problem er dog de lokale politikere, som ikke er meget for at få en konkurrent til det lokale wellness-center. Sammen med fru Flinth griber Onkel Erik og hans søsters børn til tyskens gamle våben for at tryne de væmmelige boligspekulanter.

Megamind – 3D

De kom begge til Jorden som spæde, intergalaktiske hittebørn. Mens alt flaskede sig for den populære Metro Man, så endte Megamind som en forhadt superskurk. Da det lykkes Megamind at udslette sin ærkefjende, begynder han at kede sig - for hvad er en skurk uden en helt? Han skaber derfor en ny magtfuld modstander, der tilfældigvis også er lun på Megaminds hemmelige flamme: tv-reporteren Roxanne.

Publiceret 19 January 2011 12:48